Abilerim kardeşlerim öncelikle herkese selamlar. Suzuki v-strom 250 getirmeyecek mi eğer öyleyse gsxr gibi bi modeli getirmeme sebebi nedir
Sağlamlığı ve kullanılması ömürlük olan motosikletleri satamayan nadir firmalardan dır Doğan Holding Otomotiv grubu.
Fiyat politikası, servis yetersizliği vs vs
Yapmayın bu yükü üzerinize almayın ::blushani
Belliki distribütör aynı kişiler olunca akraba olduk diye sektörde rekabeti komple bitirmişler, diğer markaları bile unutmuşlar.
Getiriyor 2020 modelleri açıklandı resmi sayfasındaAbilerim kardeşlerim öncelikle herkese selamlar. Suzuki v-strom 250 getirmeyecek mi eğer öyleyse gsxr gibi bi modeli getirmeme sebebi nedir
Z900 Rs, W800 modelleri çok güzel ama bizde bu türe binen kişi sayısı yok denecek kadar az. J300'ün alternatifi çok. Vulcan S çok pahalandı. Versys rakipleri arasında gözden kaçırılıyor. Z100, Z900, Z650, Z400 falan iyi kötü yollarda var. ZX 10, ZX 6, Ninja 650 ve 400 sevenine yine satılıyor. H2 almak için böbrek bırakmak lazım malum. ZZR 1400 de herkesin hayali ama o yaşa gelene kadar insanların elinde para kalmıyor.
Kawasaki biraz makulleşmesi gereken bir marka. Japon rakipleri ile İtalyan mantığı içinde rekabet etmesi, tercih sayısını azaltıyor. Şahsen ben damla kasanın değişmesi sonucunda markadan biraz uzaklaştım.
Burada Kawasaki'nin diger Japonlardan bir farki yok. Fiyatlari da asagi yukari ayni, prestiji de.
Suzuki ve Kawasaki'nin Turkiye'ye iddiali girmemesini anliyorum sahsen. Honda ve Yamaha uygun modelleriyle piyasayi kapatmis durumdalar. Millet alim gucuyle birlikte Turkiye pazari zaten gittikce kuculuyor. Ne diye olumsuz sartlar altinda, sinirli bir kar ugruna rekabet icin zorlasinlar? Getirisi daha yuksek pazarlarda, urun gamina daha uygun piyasalarda rekabet ederler, ediyorlar da...
Yanlış ve gereksiz genellemeler bunlar.Kawasaki bildim bileli diğer Japon rakiplerden daha iyi işçilik çıkartıyor
Yanlış ve gereksiz genellemeler bunlar.
Salih hayatında hiç vitesli motosiklet kullandın mı acaba? ABS, ABS diye gez ortalıkta sen. Tofaş sözcüğü bir isim ile çıkan bir algı değil. Kullanıcı yorumudur ki, bir gün motosiklet kullanmayı öğrenirsen sende anlarsın zaten.
Git direğin dibinde otur şimdi, burada büyükler konuşuyor.