Suzuki VL250 Intruder

Selam Arkadaşlar,

Suzuki VL250 intruder hakkında bilgi ve tecrübe sahibi olan arkadaşlar paylaşırlarsa çok sevinirim.Fuar sonrası bir aksilik olmazsa bir motor alıcam,ehliyet de yolda.Elimden geldiğince araştırıp öğrenmeye calışıyorum

Bu motorun fiyat/performans ı nedir.Yeni başlayacak biri için uygun mudur?....vs.Artısı eksisi nedir.

Saygılar

»»»»»» Bu Mesaj Moderator tarafindan taşınmıştır.»»»»»»
Foruma yazilacak konular ilgili bölümlere yazilmalidir. Yanlış bölüme açılan başliklar yöneticilerce ilgili bölüme taşınır... Tekrarı halinde SİLİNİR! Bu nedenle itiraz türü yazilarin da silinmesi, veya cevaplandirilmasi sorumlunun yetkisindedir.

icon2.gif
Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.

icon2.gif
Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.

icon2.gif
Şikâyetler için...
[email protected]
************** Site Yöneticisi: BBRR **************

Moderatör tarafında düzenlendi:
dostum bu motorla ilgili sitede arama yaptır. her türlü bilgiye ulaşıırsın. öyle hazırcı olmayın

Cok ezbere yazılmış ve klişe dahi olsa yine de yanıtın için sağol dostum.

Bunu sormadan önce akıl edip forumda arama yapmıştım.Yani pek de hazırcı sayılmam.

İstersen sen de bir arat.Her türlü bilgi ye ulaşabilrsin demişsin ama ben motorun 24hp olduğu ve yamaha ayarında olduğu dışında ne bir kullanıcının motorla ilgili paylaştığı bir yorumu,ne de motorla ilgili yaşadığı olumlu ve/veya olumsuz bir tecrübeyi görmedim.

Yanılıyorsam atladığım bir yer varsa affola.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Öncelİkle Japon Motosİkletİ DÜŞÜndÜĞÜn İÇİn Kutlarim.bence HİÇ AraŞtirma Bİle Dostum.markasi:suzukİ Ee Daha Ne Olsun:))

Gönül elbetteki Japon güzellerinden yana.

Ama elimizdeki başlık parası da sınırlı.

Belki de sadece bunun da gözü çekik diye Çin işi de olabilir.

Bakalım hayırlısı.

Buradaki çoğu arkadaş da anlaşılan Çin motoru kullanıyor.Baksana hiç bir cevap yok.

alıyorum alıyorum, ben bu motoru alıyorum! :) fuarda gördüm ve burgman 400'den vazgeçtim, bunu alıyorum :) birader ben şahsen çok beğendim, dengeli bir motor, büyük de değil, kullanımı rahat, alçak yani binmesi kolay bir motor bu. Bende yeni başlayacağım, birkaç arkadaşımın motorlarına bindim, içlerinde maxi scooter, chopper, scooter vardı, ben buna bayıldım. Fiyat 8.750YTL ama bence inerler aşağıya

alın alın bu motoru alın çin motoralrının iki katı fiyata

bende bu rakama daha iyisini bulamazsınız şimdiden alacak olanlara hayırlı olsun diyorum

ben motorumu almadan önce görsydin kesin bunu düşünürdüm

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar