SUZUKİ V STROM250 VS DOMİNAR 400

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Abi seninki 650'lik olan, mesajı yazan arkadaş muhtemelen 250'lik V-Strom'dan bahsetmiş.
250'lik olunca işler karışıyor.
Dominar 250 kullanan bir tanıdığım çok konforlu motor, çantaları yükleyip kampa falan gidebiliyorum ama gücü yetmiyor diyordu. Ama sorunsuzluk yine ayrı. Bajaj diğer markalar kadar sorunlu değil en azından artık parça falan bulunmama sorunu kalmamıştır ama hızlı mı gezmek itiyor yoksa sorunsuz ve konforlu mu gezmek istiyor ona göre karar vermek lazım.

Bahsettiğim vstrom 250 kullanan arkadaş sonradan vstrom 650 aldı, bir iki yıl onunla gezdikten sonra şimdi bmw gs ile geziyor.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
250'lik olunca işler karışıyor.
Dominar 250 kullanan bir tanıdığım çok konforlu motor, çantaları yükleyip kampa falan gidebiliyorum ama gücü yetmiyor diyordu. Ama sorunsuzluk yine ayrı. Bajaj diğer markalar kadar sorunlu değil en azından artık parça falan bulunmama sorunu kalmamıştır ama hızlı mı gezmek itiyor yoksa sorunsuz ve konforlu mu gezmek istiyor ona göre karar vermek lazım.

Bahsettiğim vstrom 250 kullanan arkadaş sonradan vstrom 650 aldı, bir iki yıl onunla gezdikten sonra şimdi bmw gs ile geziyor.
Domi 400 güzel kaçıyor. Domi 250 ağır ve sıkıntılı makine, V-Strom 250 de dayanıklı ama Inazuma gibi kuvvetsiz, basiretsiz, keyifsiz bir motor. Hımbıl adam işi.

Motosikleti
Domi 400 güzel kaçıyor. Domi 250 ağır ve sıkıntılı makine, V-Strom 250 de dayanıklı ama Inazuma gibi kuvvetsiz, basiretsiz, keyifsiz bir motor. Hımbıl adam işi.
bana xmax 250'den sonra inazuma ya da vstrom 250 keyif vermezdi, domi 400 almaya niyetlenmiştim hatta fiyatlarına falan bakmıştım ama iyi ki almamışım diyorum şimdi.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
bana xmax 250'den sonra inazuma ya da vstrom 250 keyif vermezdi, domi 400 almaya niyetlenmiştim hatta fiyatlarına falan bakmıştım ama iyi ki almamışım diyorum şimdi.
Abi sen 650'likle karşılaştırma. Şu anki motorun olmasa bile Xmax sonrası Domi bile senin yüzünde gülücükler açtırırdı.

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
Ben 2015 model vstrom ile 2024 model dominarı karşılaştırdım, daha çok para verip 2015 model vstrom aldım.
Tamam benim vstrom eski falan ama aldığımda 31bin km'deydi, vstrom gibi bir motor için daha rodajı yeni bitmiş sayılacak bir km deyip aldım. Tam da japon sorunsuzluğu ile alırken yağ değişimi vb. bakımlarını yaptırıp aldım, geçen yaz bir sürü gezdim, bu sezon başlarken de lastikleri yenileyip 36binkm'deki ağır bakımlarını da yaptırdım, tahminim en az 100bin km olana kadar gezerim ben bununla. Dominar alsaydım niye japon almadım diye rahatsız olurdum, tamam daha çok para vermiş oldum belki ama yukarıda da yazmıştım ya, ben keyif için biniyorum, zaten zar zor fırsat bulduğumda sorun yaşamamak ve içimin rahat olması da benim için değerli.
siz 650den bahsediyorsunuz ben 250 olan v stromdan bahsediyorum

Motosikleti
siz 650den bahsediyorsunuz ben 250 olan v stromdan bahsediyorum
250 olan vstrom da çok konforlu ve japon sorunsuzluğunda.
Yani ara sıra keyfine gezeceğim, sorun çıkarmasın deniyorsa vstrom 250 olabilir. artçı ile yetmeyebilir gücü ama arkasına çanta ve kamp malzemelerini yükleyip gezeyim dediğinde d götürür.
Ara sıra sorun çıksa da ucuzdur olur o kadar ama daha güçlü olsun dneiyorsa dominar 400 daha iyi seçim olabilir. Çıkabilecek sorunların ne kadar keyif kaçıracağı ile ilgili bunlar. Kiminin keyfini az kaçırır kiminin çok. Benim keyfim önemli ben sorun yaşamak istemem zaten yeterince sorun var bir de motorla keyfine gezeceğim zaman keyfim kaçmasın dediğim için japon tercih ediyorum.

Bu haftasonu (Cuma'dan başlayarak) Bol bol göreceksiniz. Hog İzmir Rally Var.

Yarın öğlen civarı Gaziemir'den Çeşme'ye gidilecek. Otoyol bir miktar tıkanacaktır. Akacaktır ancak sollama pek mümkün olmayabilir. 2 sene önce 3km konvoy olmuştu.

Gaziemir Optimumda Muhteşem bir Atmosfer vardı. Saymaya kalktım pes ettim...!

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar