arkadaşlar 26.500 tl ye 2018 model sıfır kilometre sarı siyah v-strom 250 abs aldım. motoru öncelikle yamaha fazer süren bi abimiz test etti onun söylemesine göre abs nin normal fren sistemlerine göre çok daha önde olduğunu motoru kaydırmadığını özellikle belirtti. onun dışında kendimde 3 aydır 2300 km dir kullanmaktayım. motor 250 cc olmasına rağmen çok kaslı durduğunu belirtmek isterim. bilmeyenler 250 cc olduğuna inanmıyor.diğer bir durum motorda inazuma motorunun modifiye edilmiş halinin kullanılması. motorun hızlanması ve rampalarda toparlaması gayet güzel.seri ataklarınıza vites küçültmekle beraber güzel cevaplar alıyorsunuz.son hız konusuna gelince maksimum hızı 125-127 civarında.son hız olarak biraz yavaş kaldığını belirtmeliyim. çünkü racing 250 cc modeller 170-180 son hızlara ulaşıyor.bu motorunda en az bi 150 km/sa yapması fena olmazdı. motorda titreşim olayını çözmüşler yani rahat bir yolculuk için bu konuda ideal diyebilirim. lastik olarak ayağında irc marka lastikler geliyor japon. bu lastikleri beğenende var beğenmeyende. bende tereddütte kaldım ve lastikçi bir abimizin tavsiyesiyle 10.000 km olana kadar binmeye karar verdim.sebebi orjinal ve japon üretim irc olması. vstrom model olarak kendisini kanıtlamış bir motorsiklet. servis bana düzgün kullanırsam arıza vermeden gönül rahatlığıyla uzun yıllar binebileceğimi söyledi.onun dışında fiyat olarak evet biraz pahalı gelebilir ama fiyat kalite değerlendirmesine bakarsanız alınabilecek bir model.başlangıç için yeterince iyi diyebilirim.şimdilik aklıma gelenler bunlar tekrar form içerinde sorusu olan olursa yardımcı olmaya çalışırım