Suzuki Ts 125 mi Yamaha Dt 125 mi ?

arkadaşlar ben daha çok yeni bir motor kullanıcısıyım 2 modelden birini almayı düşünüyor sizce ne almalıyım Suzuki Ts 125 mi Yamaha Dt 125
Temiz bir Suzuki Ts 125 var ama yedek parçalarında sorun yaşarmıyım ileride ?

Alllaaa.Tam benim motorları yazmışın.Hep zamanında aklımdan geçen makinalar.2 zamanlı bızır bızır.Ts çok az bulunan bir makina.Görüntüsüde genelde oldukça eksi.Ben genelde 185liğine rastladım sen 125liğini nerde gördün?Ayrıca kaç model olduklarını yazmamışsın.Dt 125 içinde aynı şey geçerli.Ama dt kesinlikle öne çıkar çok daha bilinen parçası bulunan vs vs olduğu için.Ama tabi yakıt tüketimleri kullanım tarzları titreşimleri sesleri vs hakkında yeterli bilgin vardır umarım.Bu kategoride bi de kawa nın kmx 125 i var şiddetle tavsiye edilmişti bana bir zamanlar ama alamadım.Ben acele etme derim çok kişiye danış aklında oluşmuş bazı hayaller ve umutlar yerini daha mantıklı gerçeklere bırakabilir.(2 zamanlı 4 zamanlı ayrımı).Zaman geçsin biraz insanlar yorumlarını yapsınlar yine konuşuruz:rendeer:

sukuzi ts 125 99 model daha 20000 km de herşeyi orjinal diyor adam gerçektende motor kendini gösteriyor baya hoş bir görünüşü var ts 185 le alakası yok bu görüntüde yamaha dt 93 model oda fena sayılmaz suzukiye 2.000 ytl istiyor yamaha Dt ye de 1.800 ytl istiyor bende arada kaldım birde ben çok sabırsızım hemen olmasını istiyorum :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar