SuZuKi TeK TeKeRRR:)))

SuZuKi oLMaSı BaŞKa Bi aYRıCaLıKK
6.5 HP oLMaSı Bi aYRıCaLıKK
2 ZaMaNLı oLMaSı bi aYRıCaLıKK
SoNuÇÇ

bizim burda 5 den sonra fazla araba geçmez hemde düşsemde motoru bırakırım ama yinede kaskı takınca komik oluyorumm ufacıcık motor :)))

motor da kask takıp ter dökmeyen kaza da kan döker
benim nacizabe sözüm birilerine hayat tecrübesi olmaz umarım

Hastane komple pansuman icinde kirik bacak ile nasil gorunuyorsun peki?? Palyaco gibimi ???yoksa kask ve montla atacagin havanin daha fazla oldugunu bilmiyormusun daha. ??? Gel sen oyle motora bin bende kaskim ve montum ile kim daha cekici oluyor bakalim.:) Altinda Suzuki GSR 1000 olsa bile ve havada ucmayi becersen bile benim gozumde hic bir degeri yok guvenlik ekipmanin olmadan. Uzgunum ama bu bir gercek.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hava atacam diye canından olma ALLAH korusun sakat kalabilirsin..

en azından kask tak hareketin güzel ama korumalarını taksaydın tepki değil alkış alırdın..

sevgili kardeşim bu kafayla devam edersen sanıyorum burada bir topic açacaksın kol ve bacaktaki kırıklar en kısa nasıl kaynar? diye akıllı ol
kaskla ve montla o yanındaki kızlara daha çekici gelirsin inan :)

al işte al başına belayı millet düz gidemiyo buda çıkmış tek teker dio sen böle gidersen ahirettede tek teker yaparsın

kaskı motora tak öle git töbe töbe akşama kadar ne olaylar duyuyoruz komik oluyomuşşşşş:silent:

bu fotolara bakda şimdide bin bakalım motorsikletine bu sekilde en iyi cevap helal Mrcool sözler havada kalıyor yasamadan görmek lazım :cat:
Bir motosiklet sitesinde korumasız olarak hareket yaptığını gösterirsen alacağın yanıtlar bu olur. Ama gene de bu aşağıdaki sonuçları almandan iyidir (kaza fotoğrafları vardır, bakamayacak varsa TIKLAMASIN):
http://www.4shared.com/dir/3363583/618f01a7/Motosiklet_Kaza_Fotograflari.html

iyi güzel yapıyosunda tektekeri...kasksız ve korumasız yapmamanı şiddetle tavsiye ederim..

Ozru kabahatinden beter bu olsa gerek , bunca seni seven insanin soylemlerine kulak kabartmani isterim.

safety comes first

herşeyden önce güvenlik abi kavurucu sıcakta olsa giyerim o montu

"Sanki 40-50 milyarlık yarış motoruna biniyo" diyorlar dimi kask takınca.Bana da diyorlar ama ben aldırış etmiyorum.Motosiklet ruhu da bunun bilincinde olmakla olsa gerek.Saygılarımla:bounce:

Ban Abi Direk bu kadar klavyede elinizi yormanız bile bence sacma yani! :farao:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar