Forumdan Uzaklaştırıldı
- Konu Yazar
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bu motor hakkında memlekette fazla bilgi bulamadım ilk kullanıcılardan.aea testini yaptı beğendi 3 4 tane vlogler sürdü beğendi.kısaca süren herkes oldukça beğendi motoru.ama benim merak ettiğim bir mt07 ile kaldırırsak ne olur ? kim alır? korumaları ön camı çantası vs nerelerden buluyorlar.arattığım zaman tabiki çıkıyor ama direk marka olarak çıkıyor.örneğin ön cam alsak mt07 ye 200 tl ye gayet şık veya işlevsel bir cam alabiliriz.ama iş suzukiye gelince direk givi marka camlar çıkıyor.bu camlarda 800 tl falan doğal olarak.her parçası bu şekilde çıkıyor.gücü ve torkunu bile zar zor öğrendim malum suzuki hiç bir zaman bunları paylaşmıyor.neden paylaşmıyor orasını anlayamadım.76 hp ve 65nm tork var sanırım.mt07 den 1500 devir daha geç alıyor torku o yüzden daha sakin bir sürüş ve gaz tepkisi veriyor deniyor.burdan sonrasını varsa kullanıcıya sormak istiyorum.sürekli mt07 ile kıyasladım ama rakibi xsr700.ama mt07 ile kıyaslamak istiyorum.suzukinin fiyat politikasından ötürü sevilen ama alınamayan bir motor olarak kaldı malesef.aea dediği gibi gariban ducati monsterı.monster serisini seven zaten bu motoru da seviyordur.ayrıca v twin motoru ve su soğutması olmasıda çok hoş.vstrom sürenlerden bakım fiyatlarından bahsedebilir.