Suzuki Sv 650

Merhaba Millet Almanya Osnabrückden Katiliyorum Suzuki Sv 650 Kullaniyorum 73 Beygir V2 Motor Yaza Memleketime Gitmeyi Pilanliyorum Motorumla:eek:snabrück Almanya Dan Adana ya resimleri Forumada Aciklarim.Burada Motorsiklet Sezonu Mart da aciliyor Türkiyeyi bilemem kendinize dikkat edin ADANALI

Son düzenleme:
hayırlı olsun ve allah sevdiklerine kavuştursun dikkatli gel :rendeer:

kazasız belasız gelirsin inşallah. mart ayında adana yollarında yağmur çok olur genelde. yağmura hazırlıklı olmanı tavsiye ederim. güzel bir anı olacağına eminim ilerde :)

iyi cesaret yola çıkmadan her türlü korumayı tamamlayıp eksik gedik bişey bırakmassın umarım ,
Sağ salim gelirsin inşallah.

Motosikleti
Su Motoru
Sen Mart ayında Adanaya gidene kadar motosikletin üzerinde buz küpüne dönersin mazallah :p. Ama yinede hayırlı yolculuklar ...

abi beklioruz sen sagsaglim gel ama şu varki bu sene hava baya soguk olacak mart dahil ısınmayabilir saglam gel.suzukiyle bir tur attırırsan sana kebap benden. gece 0 a yaklaşıyo adana şu anda çok soguk hem de çoooooooooooooooooook donuoruz. akşam dogru durust sırdancıya bıle gıdemıos dusun yane...

adanalibircan hemşerim dikatli ve tek parça gel beraber karataş balık yapalım :rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar