Suzuki S1000GT

Motosikleti
V-Strom L4 Youtube&Insta: Dengeliyorum
Uzun süredir kişisel sebeplerle foruma zaman ayıramamıştım. Forumdan bazı arkadaşlarla sosyal medyada takipleştiğimiz için onların bilgisi var zaten ama yeni gelen arkadaşlar ve tanımayanlar için burada da paylaşmış olayım.
Kullanıcı yorumlarına kaldığı yerden devam etmeye çalışacağım. Motoruna göre değişmekle birlikte soruların bir kısmı da zamanında bu forumdan çıkmıştı. (y) ✌️
İyi seyirler.

Her zaman olduğu gibi fikir, öneri ve eleştirilerinize açıktır. (Tercihen herkesin görebilmesi adına Youtube üzerinden)

Motosikleti
O zaman müjdeli haber vereyim. Son Hız 252 km/h. izlesen var aslında videoda :) (y) ✌️
(itirafı sonradan gördüm.)
Yahu Selçuk da 215 diyordu aklımda kalmış , birkaç yerde daha izlediydim..

Video çok uzun hocam (bence)

Edit , seyrettim tekrar 225 diyor pixel

Son düzenleme:
Motosikleti
Yahu Selçuk da 215 diyordu aklımda kalmış , birkaç yerde daha izlediydim..

Video çok uzun hocam (bence)

Edit , seyrettim tekrar 225 diyor pixel
Önce kendimden şüphe ettim işin doğrusu, ama göz muayenesini ihmal etmeyelim hocam. Belli bir yaştan sonra lazım artık. ;) (y) ✌️

(Pardon ya, pixel deyince alttaki yazıyı söylüyorsun sandım videodaki. Sen Selçuk'a gönderme yapıyordun galiba.Olsun desin o, takılma.)

Önce kendimden şüphe ettim işin doğrusu, ama göz muayenesini ihmal etmeyelim hocam. Belli bir yaştan sonra lazım artık. ;) (y) ✌️
Gözlüğüm yanımda yahu 🤣
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

pixel deyince alttaki yazıyı söylüyorsun sandım videodaki. Sen Selçuk'a gönderme yapıyordun galiba.Olsun desin o, takılma.)
Evet motopixel den bahsettim 😍
Denemiş otoyolda 225 de kalıyor makina..

Son düzenleme:
Motosikleti
tekraren yazayım, boşver takılma hocam. Top speed s1000gt yazıver youtube'da. hatta cümlenin başını kopyala yapıştır. ;)

Motosikleti
Suzuki GSXS 1000 GT
Gözlüğüm yanımda yahu 🤣

Evet motopixel den bahsettim 😍
Denemiş otoyolda 225 de kalıyor makina..
1000 GX modelinde 221 de limitör var. 1000 GT modelinde ise 252 de limitör var. 252 ye sanki racing bir motor gibi soluksuz çıkıyor. Üstünde GSXR yarış bloğu var. Çok keyifli bir motosiklet. Ayrıca limitör iptali sonrası 285 km/h görülebiliyor.

Hah işte Sport Touring dediğimiz bu. En sevdiğim görünümde motorlar bunlar.
Katılıyorum. Gerçek Sport Touring motosikletler bunlar bencede. Bir diğer örneği Kawasaki Z1000 SX'dir.

Motosikleti

Nikkfurie

Uzun olduğunu söyledğin için tekrar izledim baştan sona. Evet elbette atılabilecek yerler var. Bu videoda biraz da muhabbete girdik çünkü. Ama genel itibarıyla bu tarzda bir videodan yaklaşık süre beklentini de öğrenmek istedim.​

Yani bana göre teknik verilerin haricinde biraz olsun deneyim hakkında bilgi alabilmek için 30dk. gibi süreler makul görünüyor. Ne dersin hocam?​

Nikkfurie

Uzun olduğunu söyledğin için tekrar izledim baştan sona. Evet elbette atılabilecek yerler var. Bu videoda biraz da muhabbete girdik çünkü. Ama genel itibarıyla bu tarzda bir videodan yaklaşık süre beklentini de öğrenmek istedim.​

Yani bana göre teknik verilerin haricinde biraz olsun deneyim hakkında bilgi alabilmek için 30dk. gibi süreler makul görünüyor. Ne dersin hocam?​

Üstad doğrusunu istersen ilgili motor haricinde çok fazla sohbet geçmiş aranızda , bana hitap eden videolar 10-15 dakika civarı oluyor yani daha uzun videoları kaydırarak motor hakkında ne demişler diye ilerliyorum maalesef , ben böyle yazdım diye sen tarzını değiştirme yada hoşlandığın sohbet kısmını kesme , benim gibi düşünmeyenlerde olabilir 😬

Suzukinin son kararı ya gsxr 1000 yada hayabusadır.....133 km hızla otobanda ceza yeniyor napalım şimdi ???

Motosikleti
Üstad doğrusunu istersen ilgili motor haricinde çok fazla sohbet geçmiş aranızda , bana hitap eden videolar 10-15 dakika civarı oluyor yani daha uzun videoları kaydırarak motor hakkında ne demişler diye ilerliyorum maalesef , ben böyle yazdım diye sen tarzını değiştirme yada hoşlandığın sohbet kısmını kesme , benim gibi düşünmeyenlerde olabilir 😬
Fikir almak için sordum. Dediğinde haklısın, herkesi memnun etmek mümkün değil. Bazı arkadaşlar da uzun yap, muhabbet kısmını da koy, TV'de açıp izliyoruz diyor haliyle.
Aklıma 2. versiyon yayınlamak geldi mesela ama, bu aşamada pek mümkün görünmüyor. (Haliyle çok daha fazla zaman ve emek isteyen bir şey olacak.)
Teşekkürler yorumun için. (y)✌️

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Fikir almak için sordum. Dediğinde haklısın, herkesi memnun etmek mümkün değil. Bazı arkadaşlar da uzun yap, muhabbet kısmını da koy, TV'de açıp izliyoruz diyor haliyle.
Aklıma 2. versiyon yayınlamak geldi mesela ama, bu aşamada pek mümkün görünmüyor. (Haliyle çok daha fazla zaman ve emek isteyen bir şey olacak.)
Teşekkürler yorumun için. (y)✌️
Ben daha çok okumayı seviyorum, sayfalarca yaz bloguna koy okurum, zaten hızlı okuyorum zamanında hızlı okuma çalışmıştım hala etkisi devam ediyor yıllar içinde azalmış olsa bile, yani yarım saatlik videoda anlatılanı 5 dakikada okuyabilirim, sıkılmam ama yarım saat video izleyince sıkılabiliyorum. Bu yüzden yutube izlemiyorum, çok nadir bir kaç video izledim, çok sıkılmadan izlediklerim içinde senin vstrom anlattığın video da vardı mesela. Video izleyeceğim zaman da madem sıkılacağım, TV izler gibi TV'den açıp biramı da açıp kanapeye yayılıp izliyorum o zaman sıkıcı gelmiyor çok.
O kadar video çekip uğraşan birine blog da yaz demek haddime değil tabi. zaten okuyan kaç kişi kaldık gençler video seviyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar