Suzuki Intruder 250

Merhaba arkadaşlar ocak'taki direksiyon sınavından sonra bir cruiser almak istiyorum, aklıma en yatan model 250'lik intruderlar. Acaba bu motor hakkında bilgisi olan var mı? Kesinlikle Japon malı istiyorum ve büyük cc istemiyorum. Zira koca çamurluklu cruiserlar hoşuma gitmiyor. Daha çok Marlon Brando, Steve MacQueen tarzı motorları seviyorum. Fikirlerimizi paylaşırsak çok memnun olurum.

Para yönünden nasıl olduğunuzu bilemem ama intruder 250 gereksiz pahalı. 250 alacağıma birazdaha bekler 800 alırım dedim ozamanlar arasındaki fark bu kadar çok değildi. Torku performansı nasıl bilemiyorum. Forumdan bir kız arakdaş kullanıyordu 250 yi, benden iyi kullanıyordu :)

10-11 bin tl bütçeye 800 cc marauder veya intruder alabilirsin.

Arkadaşım intruder 250 çok kaliteli, problemsiz, 250 cc olmasına karşın sesi ve cüssesi büyük abilerini aratmayan, uzun yola rahatlıkla çıkabileceğin, seri ve az yakan bir motordur. şehir içi kullanışlarda da gayet rahat bir makine. kesinlikle tavsiye ederim. Daha önce forumunda yazmıştım görüşlerimi. Okumanı tavsiye ederim

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:36 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:32 ----------

http://www.motosiklet.net/forum/mot...r-kullanicilari-bilgi-paylasim-basligi-3.html

bu linki tıklayıp intruder'ın topiğine ulaşabilirsin.

her ne olursa olsun 250 sınıfında japon almak maalesef pek de hesaplı değil ülkemizde; ayrıca özellikle cruiserlarda çok kısa sürede motoru büyütmek istiyorsun zira hız değil de torkun önemli olduğu birkaç ay geçmeden hissediliyor.

madem hafif ve kibar görünümlü bir cruiser istiyorsunuz

suzuki vz 800
suzuki m 800
yamaha xvs 650 sport
honda shadow blackwidow

gibi modelleri google görsellerde aratıp bakabilirsiniz.

ayrıca bunların arasında honda -krankında tek pin kullandığı için- en dolgun ve kükreyen sese sahiptir. diğerlerinin sesi egzost takılsa bile devir azcık yükselince çatlar ve rahatsız edici bir hal alır ama honda'nın ki aksak ritmdir.

arkadaşlar siz sadece alım maliyetine bakıyosunuz. birde bunun bakım ve çalışma maliyeti var. 800 cc bir cruiser en az 2 kat fazla yakıt yakar ve servise girdiğinde en az %30 daha fazla servis ücreti çıkar. Yoksa kimse yüksek hacimli bir cruiser dururken 250 cc motora binmez. Yakıt ve bakım ekonomisi + görüntüsü + kalitesi ile Intruder 250 cc çok başarılı bir makine. Ha yakıtı dert etmeyen varsa koysun üzerine 5 bin lira daha alsın daha büyüğünü.

Amaaa bir arkadaş demişki yamaha virago 535 aynı para. Kimse kusura bakmasın ama 1999 model 40- 50 bin kmde viragoyla, 2006-2007 model 10-15 bin km de intruder 250 aynı fiyat diye karşılaştırmasın. Böyle bir maddi kıyaslama mantıklı değil bir kere. Elma ile elmayı armutla armutu kıyaslamak gerek. (burda virago'yu kötülemiyorum. ama 1999 modelle 2007 model arasında 8 sene fark var)

Adasel dediklerinize katıldığım için intruder 250 tercihini yaptım, peki bahsi geçen yıl motosiklette çok mühim mi. misal 13 bin liraya falan harley gördüm sahibinden'de, fakat 98 model falan, bu sadece bir marka düşkünlüğü mü oluyor

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar