Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
3. sayfa BirinciBirinci 12345 ... SonuncuSonuncu

Suzuki Vl250 Intruder Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #41
    solmyr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    07 Ağustos 2007
    beklenen ilgiyi görmemiş bu motor viragodan daha iyi gibi geliyordu bana ama
    motogünlüğüm: youtube.com/c/Bereñârı


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #42

    Üyelik
    16 Eylül 2008
    Şehir
    İzmir
    Motosikleti
    BMW F 650GS
    20 liralık benzin ile 220 km gittim. Ağırlıklı şehir içi kullanıyorum. Kullanımda zorluk yok, viteş geçişleri çok rahak, boşa almak çok kolay. cüsseli görüntüsü trafikte işe yarıyor gibi geldi.

  3. #43

    Üyelik
    16 Eylül 2008
    Şehir
    İzmir
    Motosikleti
    BMW F 650GS
    şimdilerde 20 ytl ile 160 km gidiyorum.

    ---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:53 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:51 PM ----------

    kullanımı çok kolay yormuyor. en faazla 100 km yol aldım. başlangıç için çok iyi. tavsiye olunur.

  4. #44
    Boğaçhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    16 Şubat 2006
    Şehir
    Edremit
    Motosikleti
    Mondial 162 MC
    Suzuki intruder 250 alıp almamakta teretdütdeyim. Malûm... yeni modelleri artık Türkiye'ye getirilmiyor. Dolayısıyla geleceği ne olur? Topic'de öyle canlı değil!
    Servisiydi, parça fiyatıydı, arıza oranı vb. daha fazla bilgi peşindeyim. Ne diyorsunuz dostlar?
    [B][COLOR="Purple"]Ne kadar bilirsen bil, söylediklerin, karşındakinin anlayabildiği kadardır. [/COLOR][/B]

  5. #45
    Gaziantep İl Temsilcisi AYDEMİR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    10 Mart 2006
    Şehir
    Gaziantep..
    Motosikleti
    O Bir Goldwing 1800 cc Birde Yamaha 250 cc
    Naket den vazgecersem 3,4 sene sonra alacagım motor suzuki vl 250 intruder olacak % 90 bence çok kalıteli cok saglam çok hoş bir motor...
    HAyat bisikLET GİBidİR PEDal ceVİRmeSSEn düşERSİn....
    O BİR SUZUKİ ( YAKIŞIKLI )

  6. #46

    Üyelik
    16 Ağustos 2008
    merhabalar.
    intruder ların hepsine bayılıyorum tip olarak. motorumu değiştirirmeyi düşünürken (150 cc çin malı cruser) direk 600,650 cc liklere geçilmesini öneriyorlar.250 cc den sıkılırsın diyorlar. hiç uzun yola çıkmadan sadece şehir içi kullanımla 250 cc yetmez mi? bu motorun devrinin redline a girmeden çıktığı hız nedir acaba? şehir içinde yetecek kadar gider sanıyorum. 100-110 km/h a rahat çıkabiliyordur heralde. hem vergi ,hem benzin sarfiyatı hem de fiyatı açısından tercih edebilirim diye düşünüyorum.

  7. #47

    Üyelik
    16 Eylül 2008
    Şehir
    İzmir
    Motosikleti
    BMW F 650GS
    şehir içi kullanım için uygun 120 yi çok rahat kasmadan görürsün otobanda 130 140 ile gittiğim oluyor. sıkılma konusunda ise mutlaka sıkılırsın ben de sıkıldım ama ağırlıklı şehir içi kullandığım için bir üst cc de motor almak şu an gereksiz, ertelemekteyim hep. üst cc ye geçmede ülkemizde çoğu kullanıcı basamak basamak geçmeyi öneriyor, yurt dışı sitelerde ise direk üst cc den başlayabilirsin diyenler coğunlukta. Ama 150 den 650 ye geçmek veya 800 e bence mantıklı. ama kurs alınmasını mutlaka öneririm.

  8. #48
    garomir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    24 Ocak 2009
    Şehir
    İzmir
    Motosikleti
    2011 Yamaha XJ6 Diversion S
    Herkese selamlar çok temiz bir 2006 model 13binde intruder 250 buldum ve alıyorum bende aranıza bir kaç güne katılacağım. Merak ettiğim bir kaç konu var. Öncelikle periyodik bakımı ne kadar tutuyor? Ayrıca üzerinde gelen lastiklere güvenmeli miyim(yağmur da kaydırma vs)?

  9. #49
    adasel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    14 Mayıs 2007
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    Honda CBF1000
    Arkadaşlar yarın 2007 model bir vl250 alıyorum kuzenime. İlk motorum keeway supershadow 250cc, ikinci motorum Honda cbf250 ve şimdiki motorum da Honda cbf500. Bu arada neredeyse kullanmadığım motor kalmadı. 4 yıllık tecrübeme dayanarak sıfır bir hyo. gv250 alacağıma ikinci el vl250 yi tercih ettim. Alırken tereddüt etmeyin derim. parçası bulunamadığı için hurdaya çıkan ya da satılamayan elde kalan herhangi bir motor gördünüzmü hiç? Hayır tabiiki. Yarın öbürgün aldığınızın biraz altına rahatlıkla satarsınız derim ben. Çin malı alıp yolda kalacam korkusu çekmektense, kaliteli markalarla istediğim yola giderim. Çin malı motorlar bile arıza ve kaza yaptığında tamir ve parça fiyatları az değil haberiniz olsun.
    burdan şunu da söylemek isterim. herkes 250cc den zamanla sıkılırsın yetmez diyor. gönül tabiiki yüksek cc kullanmak ister. ama benzin neredeyse 4 liraya yaklaştı. Benzin bu kadar pahalıyken ben yüksek cc ile az km yapmaktansa düşük cc ile çok yol alıp çok gezmeyi tercih ederim. 250 cc motordan sıkılmak istemiyorsanız ya da kendi motorunuzdan soğumak istemiyorsanız arkadaşlarınızın daha yüksek cc ve beygirdeki motorlarına binmeyin!!! (örneğin mercedes den sonra clioya binerseniz araba değil eşşek hissi verir clio) Kısacası kendi motorunuzdan başka motor kullanmazsanız motorunuzdan sıkılmazsınız. Vl 250 intruder ve yamaha xvs250 drag star gayet kaliteli ve benzin açısından ekonomik motorlar. Görüntüleri de oldukça güzel ve tok duruyor. 600cc 800cc motorlarla kıyaslamaya kalkmayın. tabiiki o motorlar daha görkemli. ama alırken en az 3000 lira fazla vereceksiniz.ayrıca en az 2 kat fazla yakıt yakar. Bundan sonra ben cbf500 ümü satarsam döneceğim motor 250cc ama kaliteli bir motor olacaktır. (tabii lotodan para çıkmaz ya da maaşım 2 kat artmazsa ;) )
    Umarım bu motoru ya da 250 cc motor alacak arkadaşları aydınlatabilmişimdir biraz olsun.

  10. #50
    adasel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    14 Mayıs 2007
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    Honda CBF1000

    motoru aldık :))

    Arkadaşlar bahsettiğim motoru aldık bugün. Ve tam 120 km yol yaptık. İlk izlenimlerimi sizlerle paylaşıyorum :

    1- Görüntüsü ve heybeti 600cc lik abilerini aratmıyor. Hatta görenler 600 sanıyor

    2- Egsoz sesi çok güzel ve çok tok. Egsozu hiç açtırmaya gerek yok. (250 cc motorların hiç birinde şimdiye kadar böyle güzel ve tok bir ses duymadım. Tam bir chopper olduğunu belli ediyor)

    3- Şehir içi kullanışlar içinde ideal. oturuş pozisyonu ve direksiyon manevra açısı muhteşem. Oldukça kıvrak.

    4- 0-120 km arası inanılmaz hızlı ve rahat ivmeleniyor. 120 km ile uzun süreli seyir edilebilmekte. Büyük hacimli motorlarla birlikte uzun yol seyahatlerine çıkabilirsiniz. Son hızını henüz denemedik ama bu tarz motorlarda hızdan ziyade keyif önemli. (son hızı sanırım düz yolda max. 140 km/h olabilir. 120km hızla giderken gaz kolunun sonuna gelmesine çok vardı çünkü)

    5- bu gün itibari ile net 45 Tl ye depo doluyor (benzin aldığımızda bitmek üzereydi. Hatta ilk benzinciye gidene kadar benzin bitti ve iterek götürdük. yani tam tamına boş deponun fullenmesi bu kadar tutuyor)

    6- Yakıt sarfiyatı yok denecek kadar az. 120 km yol yaptık motorun deposu hala tam doluya yakın

    7- Konfor konusunda; sele büyüklüğü ve rahatlığıyla beraber oturuş pozisyonu ve direksiyon şekli sayesinde uzun yolda hiç molasız 200 km ve hatta üzeri rahatça yapılabilir. Artçı selesiyse büyük ve konforlu. Bizdekinde sisi bar da olduğu için artçı konforuda maximum seviyede.

    8- vites geçişleri ve boşa alma sorunsuz ve rahat

    9- frenler ve frenaj güven veriyor. muadillerine göre kıyaslanamaz.

    10- 4lü flaşörleri var. Benim ilk motorum Keeway supershadow da yoktu mesela.

    11- Sele altında takım için olan bölmeyi görünce inanamadım. İstediğiniz kadar takım çantasını doldurun içine. Çok çok çook büyük. Evraklarınızı, ruhsatınızı vb... herşeyi içine alabiliyor. derinliği 35-40 cm kadar sanırım.

    12- Gösterge analog ama içindeki tripmetre dijital.

    Not: Motoru İstanbul Silivri (Selimpaşa) dan aldık ve E-5 den Pendik Kurtköy'e getirdik. E-5 İstanbul trafiği malum akşam saatleri yer yer kilit, yer yer sıkışık yer yer akıcı yer yer de tamamen açık seyirde. Yukarda yazdığım deneyimlerimiz bu yol güzerhah ve şartlarında yapıldı. Giderken CBF500 le gittik ve gelirken iki motor döndük. Motorun ivmelenmesini ve hızını 500cc bir motorla birlikte seyir ederken gözlemleyip deneyimlerimizi ona göre yazdım.

    Umarım bu motoru almayı düşünen arkadaşlar için faydalı olur bir nebze yazdıklarım. Rüzgarınız bol olsun motor dostları

  11. #51

    Üyelik
    30 Nisan 2010
    Selam

    Suzuki vL 250 ile uzun yol yapan arkadas var mı aramızda ? Yol motoru olarak nasıldır uzun yola cıkılabilir mi mesela istanbul - izmir

    bu motordan almak istiyorum. Formda bu motoru kullanan arkadasların tecrübelerini okudum. baska bilgi paylasımı yapmak isteyen arkadas varsa lütfen yazsın.

  12. #52
    adasel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    14 Mayıs 2007
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    Honda CBF1000
    acu arkadaş sanırım ben boşuna çabalamışım bağzı şeyleri yazarken. istersen senin için istanbul-izmir arası motoru da biz kullanalım sen hiç zahmete girme..

    ben ankara da oturan kuzenim için aldım motoru. kendi gelip istanbuldan ankaraya kendi götürdü motorunu. vardığında da beni arayarak ulaştığını ve sorunsuz ve rahat bir yolculuk olduğunu belirtmişti.

  13. #53

    Üyelik
    30 Nisan 2010
    saol Adasel .. cok yardımcı olmussun..

    ben daha alamadım motoru. görmedim bile yakında sadece netten foto bakıyorum. büyüklük olarak 600cc aratmaz demişsin. Fotolarda ufak gözüküyor. o yanıltıcı oluyor benim için.

    Bu motorun büyüklüğünü regal raptor 250 ile karsılastırabilir misin ? Ya da karsılastırabilecek bir arkadsımız var mı ?

  14. #54

    Üyelik
    25 Mayıs 2010
    merhaba.
    ilk motorum suzuki intruder 250 'yi alalı bir hafta oldu. daha önce hiç motosiklet deneyimim olmamasına rağmen ilk aldığım gün bindim ve kullanıyorum. şuana kadar debriyajdan bir kere koku geldi ve toplam iki kere stop ettirdim. 60km olmuş deneyimim sabah baktım
    motoru beşiktaş ortaköy zincirlikuyu istikametlerinde sabah ve akşam trafiğinin yoğun olduğu zamanlarda kullanıyorum.

    çok acemi biri olarak motorla ilgili düşüncelerim :
    kolay kontrol ediyorum.
    denge sorunum yok.
    debriyaj ve vites geçişleri hiç rahatsız etmiyor
    sesi de gayet tatminkar.
    seyir hızım 40km/h - 60 km/h arası değişiyor.

    motora alışınca büyütürsün diyor herkes. hangisiyle başlayacağım diye tereddüt çok ettim çok fikir değiştirdim. samimi bir abimden sürekli fikir aldım. eğer chopper'a binecekseniz hiç düşünmeden bundan temiz bir tane bulun ve alın. bu da benim yeni başlayacak olan arkadaşlara nacizane bir yardımım olsun. çok düşünüp vakit kaybetmeyin havalar ısınmaya başladı.

    önemli not: kaska monta eldivene vereceğiniz paradan kaçmayın...

  15. #55
    adasel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    14 Mayıs 2007
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    Honda CBF1000
    eimer motorun hayırlı olsun. iyi seçim. ama motorunu değiştirmeni tavsiye etmem. bu benzin fiyatlarıyla yüksek cc motor kullanmak hele şehir içinde zor iş. altındaki motorla Edirne'den Kars'a istediğin yolculuğu yapabilirsin ;)
    Keway SS250 - Honda CBF250 - Honda CBF500 - Honda CBF600SA (Enj) - Honda XL650 Transalp - BMW F800GS - CBF1000

  16. #56
    adasel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    14 Mayıs 2007
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    Honda CBF1000
    Arkadaşlar benim kuzen vl250 intruder'ini ev aldığı için sattı. Arabasını da satıyor. Arabasıda ford focus 2002. İlgilenen olursa bana özelden mesaj atabilir.
    Keway SS250 - Honda CBF250 - Honda CBF500 - Honda CBF600SA (Enj) - Honda XL650 Transalp - BMW F800GS - CBF1000

  17. #57

    Üyelik
    22 Eylül 2010
    Motosikleti
    inturuder 250 cc
    Merhaba suzuki inturuder 250 cc benim ilk motor tecrübem...Hiçbir zorluk yada sorun yaşamadım...Fazla kilometre yapma şansımda olmadı.Garajda bekliyor...2007 model,siyah,cc bar ve koruyucu demir taktırdım aldıktan sonra.Şimdi satmayı düşünüyorum .ilgilenen olursa mesaj yazabilir..

  18. #58
    volkantuna - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    26 Mayıs 2009
    Şehir
    gebze-çayırova
    Motosikleti
    kuba sl 150 2012
    ben ilgileniyorum ne istiyorsun motoruna?

  19. #59
    adasel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    14 Mayıs 2007
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    Honda CBF1000
    Alıntı acu adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    saol Adasel .. cok yardımcı olmussun..

    ben daha alamadım motoru. görmedim bile yakında sadece netten foto bakıyorum. büyüklük olarak 600cc aratmaz demişsin. Fotolarda ufak gözüküyor. o yanıltıcı oluyor benim için.

    Bu motorun büyüklüğünü regal raptor 250 ile karsılastırabilir misin ? Ya da karsılastırabilecek bir arkadsımız var mı ?
    büyüklüğü aratmaz demek ile aynı büyüklükte demek arasında fark var. Tabii ki bir 600 kadar cüsseli değil. Ama 250 cc oluşuna rağmen gayet iri duruyor diyeyim.
    intruder 250 çift silindir v motorlu olduğu için güzel ve haybetli duruyor. Hele ön cam, yan çantalar ve koruma demiriyle cidden yolda dikkatleri üzerine çekebilecek bir motor.
    Keway SS250 - Honda CBF250 - Honda CBF500 - Honda CBF600SA (Enj) - Honda XL650 Transalp - BMW F800GS - CBF1000

  20. #60
    Boğaçhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    16 Şubat 2006
    Şehir
    Edremit
    Motosikleti
    Mondial 162 MC
    Adasel kardeşim, emeğine sağlık. Yakından takip ettiğim İntruder 250'yi çok güzel anlatmışsınız.
    Kafamda artık kalan tek problem; Bu modelin devamının gelmemesi nedeniyle parça problemi olduğunda, sorunun nasıl çözüleceği?
    [B][COLOR="Purple"]Ne kadar bilirsen bil, söylediklerin, karşındakinin anlayabildiği kadardır. [/COLOR][/B]


    REKLAM ALANI
3. sayfa BirinciBirinci 12345 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler