Arkadaşlar model yükselteceğimden dolayı inazumamı satışa çıkardım.
Düşünenler aşağıda ki linke tıklayıp bana ulaşabilirler.
İyi forumlar.
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-suzuki-2015-suzuki-inazuma-f-gw-250f-siyah-405005210/detay/
Arkadaşlar bu arka amortisör 7 kademeli fakat kaçıncı kademede olduğunu anlayamadım.
mevcut ayarın ne olduğunu anlamak için nereye bakıyoruz, neyi referans alıyoruz.
Yav arkadaş kos koca forum da, şu lanet süspansiyonun nasıl ayarlandığını bilen biri yok mu?
Çeviriyorum çeviriyorum sonsuz dönüyor.
lastik konusu açılması iyi olmuş.
ben 3 gün önce bebek yokuşunda yağmurlu havada fren yapınca yere yapışmam neticesi ile continental contigo lastıklerden kurtulmaya karar verdim.
3 gündür bütün forumları, yorumları okudum 3 lastik firmasından ve mototaşdan bilgi aldım.
mototaş'ın ve güvendiğim bir lastikçinin de yönlendirmesi ile michelline pliot street de karar kıldım.
toplamda 900 tl verdim 21 şubat 2017 tarihinde.
pilot street'i çift hamurlu ve ıslak yol performansı nedeniyle seçtim.
uyumluluk konusunda ise motor ön lastikte 1 cm kısalıyor arkadaşlar ben bunu sorun etmediğim için aldım.
bilginize...
Motorun tam sağ tarafından veya tam sol tarafından baktığınızda yuvarlak delikten gördüğünüz değerde ayarlıdır. sağdan ve soldan aynı rakamı görürsünüz.
Amortisor ayarini cevirdikce 123....7den sonra tekrar basa 1 e gecer... hangi konumda oldugunu merak ediyorsan tam sag ve sol tarafa denk gelen numara kacinci konumda oldugunu gosterir
Beyler bu motor çok maliyetli mi? Cc büyütmek istiyorum ve konforu için biraz paraya kıyıp alsam mı diyorum. Yoksa ucuza bir pulsar alıp bakıcam dalgamı.
Arkadaşlar en son 15.000 Bakımında;
Yağ Filtresi, Motul 15/50 motor yağım, bujilerim, orjinal hava filtrem değişmişti. Şuna 20.000 Km bakımım geldi ancak motorun garantisi bittiği için ürünleri alıp kendim bakım yapmak istiyorum.
Değiştirmem gerekenler şuanlık motor yağı ve yağ filtresi olarak görünüyor. Balatalarımda şuanlık bir problem yok gibi.
Motor yağı olarak 10/40 hangi markayı tercih edersiniz?
Yağ filtresi olarak ya KN markası ya da Hiflo markasını kullanmayı düşünüyorum. Tavsiyeleriniz için teşekkürler.
Not: http://urun.n11.com/filtre-setleri/motul-5100-10w40-motosiklet-yagi-1-lt-P150593209
şu ürün bizim motora uygun mudur?
Selam dostlar,
Ben de 5000km bakımını yaptıracağım ancak motorum 2015 model olduğu ve en yakın servis 150km. uzakta olduğu için bakımını Giresun' da motor ustama yaptırmayı düşünüyorum.
5000km bakımı için değişecek olan filtre, yağ vs. ihtiyaçları nereden temin edebilirim? Yağ tercihim ne olmalı? Şuna da dikkat edin diyeceğiniz bir husus var mı?
Cevabınız için şimdiden teşekkürler.
s.a arkadaşlar bende 2013 model inazuma kullanıcısıyım. motorum 25000 km de ve yaklaşık 8000 km dir bende. yaklaşık 8 ay kadar önce (temmuz-ağustos) kontak açtıktan sonra star stop düğmesini açtım ve "F1" hatası verdi. bir kaç denemeden sonra motor çalıştı. şimdi hala bu sıkıntı ara ara karşıma çıkmakta. düğmeyi açtıktan sonra yakıt basma süresi yaklaşı 4 saniye kadar diye düşünürsem bu sıkıntıyı artık sesten anlar oldum. çünkü 2 saniye kadar basıyor sonra duruyor ve "F1" lambası yanıyor. enjektör temizleyicide kullandım ama sıkıntı devam ediyor. servise gitmedim. bu durumla karşılaşan başka arkadaşlar oldumu.
Bu sıkıntıyı bende yaşadım.Kontak kısmında bir sensör varmış o arızalanıyomuş sanırım.Serviste bakım sırasında bu sorunu da hallettiler.
Bir servis bana komple kontak setini değiştirmemi söyleyerek beni baya tırstırmıştı.(600-700 lira gibi bir rakamdan bahsettiler.)Daha da gitmiyorum oraya.
Batuhan Motorda hallettiler saolsunlar..Komple kontak kısmını söküp arızalı kısmı tamir ettiler.
hocam maliyeti ile ilgili bişey demişlermiydi. birde battlax bt 45 lastiklerden memnun musun bende taktırmayı düşünüyorum