Suzuki Suzuki Inazuma Gw 250/ Inazuma F Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

herkeze merhaba inazuma s için ön sag sol sinyal satan biryer varmıdır bilinen ? yada tavsiye edebileceğiniz ? camında kırık var komple sinyal değişimi yapmak gerekiyor sanırım.orjinalde yok piyasada olsada sanırım çok pahalı..

Diğer motorlara neye dikkat ediliyorsa aynısına dikkat et ,fakat kalite diğerlerinden yüksek olduğu için yağı suyu zamanında konulmuşsa ve kaza yapmamışsa sorun yoktur zaten.

---------- Mesajlar birleştirildi - 08:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:26 ----------

2016 model yenisi 18000, olmuş, 2015 model 20000km de 13000 tl satılırsa 5000 tl büyük indirim yapılmış,

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:31 ----------

İnazumaya winter grip 2 ön 110-80-17, arka 130-70-17 tolam 350 tl ye kışlık lastik çıkmış.

O lastik inazumaya cikmamis galiba arka lastik olcusu uyumsuz cunku.
Hem ne marka o winter grip?
350tlye on-arka takim cok ucuz bana guven vermedi.

arkadaslar 50 binde bi inazuma var. Alacak gibiyim. İlk sahibinden satilik. Yani epey bakımlı 30 bindeki motorlara taş çıkarır. Sormak istediğim;
İnazumanin 50 binden sonra ağır bakımı var mı? Yada "70 binlerde yag yakar" falan tarzi bilinen seyler var mi? Ona gore baska motosiklet bakacağım.

arkadaslar 50 binde bi inazuma var. Alacak gibiyim. İlk sahibinden satilik. Yani epey bakımlı 30 bindeki motorlara taş çıkarır. Sormak istediğim;
İnazumanin 50 binden sonra ağır bakımı var mı? Yada "70 binlerde yag yakar" falan tarzi bilinen seyler var mi? Ona gore baska motosiklet bakacağım.

motoru uzun vadeli düşünüyorsanız ustaya götürün bence, ama kısa vadede değiştiririm derseniz satarken zarar etme ihtimali olur.

beyler inazumayı satalı 3hafta falan oluyor elimde hiç kullanılmamış altın değerinde 16T ön dişli mevcut 100 tl ye aldım 100 tl ye veriyorum isteyen arkadas iletişime ecebilir.

arkadaşlar, inazuma aldım bende... aranıza katıldım. fakat bu inazumanın son hızı 138 falan mı yahu benim motorda mı sıkıntı var? gitmiyor alet.

arkadaşlar, inazuma aldım bende... aranıza katıldım. fakat bu inazumanın son hızı 138 falan mı yahu benim motorda mı sıkıntı var? gitmiyor alet.

öncelikle hayırlı olsun, umarım hepimiz gibi memnun kalırsın :)
düzlükte doğrudur artçısız (90 kiloyum) 141 görüyor, yokuş aşağı kaptırdığında 151'de kesiciye giriyor

Arkadaşlar selam,
Bir konuda bende yardımınızı rica edeceğim.
2013 inazuma sahibiyim, Ankara'da ön camı ve aynaları değiştirebileceğim bir yer varmıdır? Bakım için Başkent motor Metin ustaya gideceğim.
Malzemeleri ayarlayabilirsem onları da taktırmayı planlıyorum.

İnazuma'da son zamanlarda ciddi yedek parça sıkıntısı var. Amortisör, sinyal ve far bekleyen arkadaşlarım var. Parça fiyatları ise 2. el motosiklet seviyesinde. Bende vardı 1 sene önce sattım. Düz gittiğiniz, bakımlarını yaptırdığınız sürece sıkıntı yok. Bakıma götürdüğümde 130 bin km de inazuma vardı.

Ne var ki en ufak bir yan yatırma 2 bin liradan başlıyor. Balatalar, ekzost ve kozmetik parçalarda da bulunmama sıkıntısı var. Ben tavsiye etmiyorum.

İnazuma'da son zamanlarda ciddi yedek parça sıkıntısı var. Amortisör, sinyal ve far bekleyen arkadaşlarım var. Parça fiyatları ise 2. el motosiklet seviyesinde. Bende vardı 1 sene önce sattım. Düz gittiğiniz, bakımlarını yaptırdığınız sürece sıkıntı yok. Bakıma götürdüğümde 130 bin km de inazuma vardı.

Ne var ki en ufak bir yan yatırma 2 bin liradan başlıyor. Balatalar, ekzost ve kozmetik parçalarda da bulunmama sıkıntısı var. Ben tavsiye etmiyorum.

Değerli arkadaşım, neyi kime tavsiye etmediğin anlaşılmıyor. Nasıl yani? İnazuma forumundaki inazuma sevenlere inazumayı mı tavsiye etmiyorsun?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar