Inazuma ya allianzdan 780 lira fiyat aldım. Muafiyet yok,hersey var(deprem sel vs vs ) ,kapalı garaj yok, mini onarim ve yol yardım var lakin anahtarla caldirmada kuruş para yok :cherry:
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:41 ----------
Yazmayı unuttum,dün antalyali olanlar bilir, yalım(faLez park) parka yakında ki bir binaya fuel oil ikmali sırasında yere yağ akmış, gece karanlığında virajda geç fark ettim ama cok geçti düştüm, bende ekipman vardı hicbirsey olmadı. Yalnız koruma demiri sayesinde sadece topuz, fren maneti, on siperlik çatladi ve camurlugun ucundaki çizikle kurtuldum, sonra camurluga kafayi taktim , öğrendim ki çok çok pahalı (600 lira) -daha önceki motorum cbr 220 liraydı.Baktım motor beyaz siritiyor çizik(çatlak yok sadece üstte minik bir doku kaybı var ) , yağlı boya ve 2 numara ince fircayla üstten boyadım acaba sakıncası olur mu hatta kat kat boya atınca kaba doku kaybıni bile doldurdu

Evet belli oluyor ama en azından gözüme batmiyor ve Damgalı eşek gibi görünmüyor :queen: