Evet arkadaşlar,nihayet bu gün Makinayı test etme imkanım oldu.
Öncelikle şunu belirtmek isterimki,Burada tartıştığımız bir çok konu çok basit detaylardan başka birşey değil([ Ukalalık olarak algılanmasın,lütfen )
Inuzuma diğer 250 cc segmentindeki motosikletlerden çift silindir olması haricinde farkı olmayan bir motosiklet.
Oturuş pozisyonu rahat,dengeli,250 cc lik bi motosiklette olması gereken kadar performanslı.
sesi çok güzel gerçekten,egzost sisteminde yapılacak değişiklik ve modifikasyonlarla daha değişik ve güzel sesler alınabilir.
Arka firen hissiyatı zayıf,ön fren daha performanslı ve etkili
Oturuş pozisyonu ile alakalı veya benden kaynaklanabilir,eller gergin pozisyonda oluyor gibi.
Bu motosiklette yüksek vibrasyon olduğunu söyleyen,daha önce vibrasyonlu motosiklet görmemiştir.
vites geçişleri yeni olmasına rağmen süper en küçük bir sorun yok.
Ayrıca Aksesuar paketi olarak takılan orta sehpa,koruma demiri haricindeki tank ped ve diğer ıvır zırı gördükten sonra verilen 995 küsür liraya yazık diyorum.
Elimdeki scooteri satıp,inuzuma almayı düşünürken şu an için vaz geçmiş bulunuyorum.
Inuzuma yı beğenmediğimden değil,250 cc bir makinayı verip tekrar 250 cc makina almanın gereksiz olduğunu düşündüğümden.
Kısacası Fiyat performans olarak,uzun vade kullanım amacı ile alınabilirliği yüksek bir motosiklet.
Alıp,kısa süre sonra değiştirmek isteyenlere uygun olmadığını düşünüyorum.
Diğer marka ve modelleri de değerlendirdiğinizde farklı değil aslında.250 cc olup 8000 üzeri verilecek rakamları hiçbir motosiklet marka ve modeli hak etmiyor.
Bu forum da en büyük rahatsızlığım,Bir marka ve model için açılmış başlıkta,başka model ve marka fanatikliği yapılması.kişilere veya marka modellere saldırılıp her türlü çamurun atılması.
İnsanları küçük düşürmek,hakaret etmek.ukalalık etmek adetten olmuş.
Sürekli savunduğum şey....İki teker özgürlüktür.gönül işidir.Neye bindiğiniz,hangi markayı kullandığınızın bir önemi yoktur.Önemli olan ne hissettiğinizdir.
Motosiklet iki tekerdir,nerede üretildiğinin,markasının hiçbir önemi yoktur.
Maddi imkanlarla alakalı olarak,her birey gücünün yettiği,ruhuna hitap ettiğini düşündüğü model ve şekilde iki tekere biner.bu nedenle hiç kimsenin,diğerini kullandığı motosiklet ile alakalı ne eleştirmeye nede hakir görmeye hakkı yoktur.
Yaşasın Özgürlük