yıllardır motor üstündeyim ,tabiri caizse parmaklamadığım motor kalmadı..
mopedler ,çinliler , cbf 150, tvs, 600rr, fazer 6, cbf 500, ybr 125 motorlarım oldu.. videodan iyi olduğu kanaatine vardım..
bizzat görenler beğenmedi.. mesela wolf ile arasındaki malzeme kalitesi nasıl.. açıklayıcı olunmuyor. bana göre wolf malzeme kalitesi olarak fena değil, iyi derim.
acaba suzuki isminden dolayı deli dehşet bişey beklenildi.. neyse motor gelsinde yorum sırası bana gelsin..
hocam ben iki motorada bindim. ikisinide gördüm. fakat sürmedim. sym malzeme kalitesi olarak çok iyi. yiğidi öldür hakkını ver.honda cbr dan çok kaliteli. zate bu honda neden bu kadar satıyor anlamış değilim.(bakım onarım şefiyim. elektrik ve meknikle iştigal ediyorum)
inazumada çok kalite dış görünüş olarak.biraz km yapınca sorun çıkaracakmı alan arkadaşlara soracağız.kimi beğenmiş kimi beğenmemiş. normal olanda bu herkez beğenseydi sorun var demektir.
inazumanın satışını asıl etkileyecek olan yedek parça, bakım ve aksesuar fiyatları olacak gibi. zira bu fiyatlar el yakacak bazıları sırf bu yüzden uzak duracak.
ne demişler aslan besleyen yemini düşünmez...