göstergeleri çok şık yapmışlar. gsr 600 den pek bir farkı yok. demet72m2 arkadaşımızın verdiği linkte açıkça gözüküyor. :cat:Gösterge haricinde her yerden fotoğrafı var.Sır gibi saklanıcak ne var şu göstergelerde.
İdareten bir ara motor alıcam çabuk satılabilecek.Yeni kasa cbr 125 olabilir)) sonra buna geçicem bunu aç gözlüler alır 5000 km olmadan 8750 ye 8500 e ilan verirler. onlardan birini kaparım önümüzdeki kış
)))
Fiyatı 9500-9800 Bandında olacak dedi bana dün Suzuki Mototaş satış sorumlusu bir bey.Kurda çok fazla oynamazsa dedi.Tarih olarakta ağustos dolayları dedi ama yukarıda bir arkadaş kesin tarih vermiş 29 mart diye fakat ayrıntısını bilmiyorum ...
Benim de çok ilgimi çekti makina !!!
İdareten bir ara motor alıcam çabuk satılabilecek.Yeni kasa cbr 125 olabilir)) sonra buna geçicem bunu aç gözlüler alır 5000 km olmadan 8750 ye 8500 e ilan verirler. onlardan birini kaparım önümüzdeki kış
)))
Gösterge haricinde her yerden fotoğrafı var.Sır gibi saklanıcak ne var şu göstergelerde.
Adam 27 mart dedi...bana. keşke vatandaşın ismini cisminide alsaymışım.şimdi bu motor gelmez kabak benim başıma patlar iyimi:queen:
dostum kendinde misin ? 250 cc ye 4 silindir mi koyacaklarninjaya rakip şu an itibariyle 250 cc motor yok.
bu motor cbr 250 gibi tek silindir olmaması çok güzel .
tek silindir devri mi kaldı ya, milenyum devrindeyiz. 4 silindir olmalı.
dostum kendinde misin ? 250 cc ye 4 silindir mi koyacaklar![]()