Suzuki Suzuki Inazuma Gw 250/ Inazuma F Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
12 bin liradan fazla ise almam bu makinayi.

CBR250 den ucuz olsun her türlü alınır.

cbr250'den ucuz olacağını hiç sanmıyorum.

çift silindir tercih edilmiş bu da demek oluyor ki güç olarak ninja'ya rakip olacak bir model.

fiyatı en az ninja kadar olur diye tahmin ediyorum ama bir mucize olurda suzuki amca türkiye'de ki fiyatları dikkate alıp 10bin civarı bir fiyat çekerse şahsen düşünmeden alırım :)

---------- Post added at 23:45 ---------- Previous post was at 23:38 ----------

http://gadgetsngizmo.com/suzuki-launches-inazuma-250-will-be-reaching-india-by-2012-end/

26bg - 24.2nm tork gücüne sahip olacağı yazılmış. tork değeri gayet iyi, cbr ve ninja'dan üstün görünüyor kağıt üzerinde. umarım başarılı bir model olur :)

kalıp olarak şöyle görünüyor. sürücü boyu 1,68 m seçili.

doğru seçim olur bence yasin benim twister dan biliyorum şehir içi ve kısa mesafeli uzun yollarda idaal naked naked naked
bide suzuki olunca tadından yenmez

valla hondanın vtr250 de yaptığı gibi 10bin üstü fiyat çekerlerse yine tutmaz 250cc için bence max rakam ulkemiz için 9000tl dir üst sınır daha fazla olunca tercihler hemen değişiyor.Şahsen bende 250cc sınıfında naked motor istiyorum ama yok bir vtr250 var onunda sıfırı yok ikinci ellerinede 10bin istiyolar :( mecburen racinge dönüyoruz ondada ya cbr250r ya ninja250 yada hyo gt250 var fiyat performans olarak bakıldıgında cbr250 kalıyor :(

250cc naked seçenekleri yeni yeni canlanıyo genelde geçiş motoru olarak kullanıldığı içinmidir nedir fiyatları hep astronomik

öyle inanıyorum ki bu motora düz 15 isteyecekler

tam detaylı incelemededim ama çok hoşuma gitti bu makina ismi bile yeter tek başına
değişik:queen:

Mezit keşke sende olsa bu motor. Benim motorum var zaten ve nazar deymesin gerçekten çok memnunum.Hatta bir ara 2001 model GS 650 ile değiştirecektim Yakıt tasarrufu,sorunsuzluğu ve beklentilerime cevap vermesi,en önemlisi de çok güvendiğim Ünal ustanın '' dertsiz başına dert mi alacaksın saat gibi motorun var bence değiştirme '' demesi motorumla devam kararı almama sebep oldu.
keşeke be abii....:pale: ünal usata öle diyosa bişi diyemem:)...

eğer satarsan abi, konuyu açan arkadaşa senin motorun ne kadar temiz ve sağlıklı olduğunu söyledim ..:pl:talip ona göre:cherry:
2el almassın ki serdar abiden fabrika çıkışı gibi alırsın..çok temiz gerçi kullanmak nasip olmadı kendisi çok söledi al gez die ben cesaret edemedim...:mrgreen:

Kocaeli İl Temsilcisi
valla çok yakışıklı motür yasincim yzf em :) fakat fiyatlarıda tabiki önemli , hele şu fuar zamanı bi gelsin bakalım gün ola harman ola, ne oldu birden bire canın naked mi çekiverdi :cherry::queen: ?

gerçiii fuarda göremeyeceğiz belki emme göreceğimiz çok şeyin olduğunu düşünmekteyim :)

valla çok yakışıklı motür yasincim yzf em :) fakat fiyatlarıda tabiki önemli , hele şu fuar zamanı bi gelsin bakalım gün ola harman ola, ne oldu birden bire canın naked mi çekiverdi :cherry::queen: ?

gerçiii fuarda göremeyeceğiz belki emme göreceğimiz çok şeyin olduğunu düşünmekteyim :)

sen kendini ayarla aga..
konvoy yapacağız :cherry:
herkese 4 lü bağla :queen:

sen varya sen mankenlerden bahsediyon demi....:mrgreen:

Kocaeli İl Temsilcisi
sen varya sen mankenlerden bahsediyon demi....:mrgreen:

bilmiyomkine tontonum tontişim :)

orda mankende varmı lee , eyvah yvah foto yasssah bize o zaman evliler bu tarafa , bekarlar bu tarafa, baylar buraya hoooooopppppp mezit sen en arkaya :cherry::queen::p

Kocaeli İl Temsilcisi

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar