merhaba arkdaşlar ben cemil kısaca CFÇ diyebilirsiniz. Aslen Kastamonu İneboluluyum ve gebze de oturuyorum. siteye yeni üye oldum. 10 yıldır kanuni seyhan 150 kullandım.35 bin km yaptım. ama artık ayrılık vakti geldi düldülümü satılığa çıkardım. nasip olursa önümüzde hafta HAYALLERİMİN VE RÜYALARIMIZA kadar giren İNAZUMA F i alacağım. sakarya Pamukova bayiye kaporoyu bıraktım müsait günümde de gidip alacagim inşalah. şimdi sizlerden bazı konularda sorularım olacak. şimdiden şunuda belirtmek isterim belki merak ettiğim konular daha önce sorulmuş olabilir ama lütfen beni maruz görün ilk defa foruma göz atıyorum çünkü. sorularım:
1. benim boyum1.68 kilo 65 inazuma f i kullanmakta cok zorlanırmıyım. trafikte dur kalk ve aralara girmekte çok sorun yaşarmıyım?
2. motoru sifir aldığım için malum çıplak oluyor. ilk iş olarak koruma takozunu aldım motordan önce

nasip olursa İrfan karaman ustaylada görüştüm ona da çanta demiri ve orta sehpayı yaptıracam bütçeyi ayarlaığımda. sorum şu: dizlik kullanıyorum deponun kenarına tank pad almalımıym?
3.malum ilk 1000 km rodaj da olacağı için bu dönemde kaç bin devirde ve e cok kaç basabiliyorum veya motorun sağlığı acısından öyle yapmalıyım.
4.sis farlarıi cok hoş görünüyor eger netten alırsam kendim takabilirmiyim normalde elim yatkındır ama F kasa olduğu için hersey grenajın altında gibi yapabilirmiyim yoksa ustaya mı yaptırayım.?
5.motorumu apartmanda koyacağım yer pek güvenli sayılmaz o yüzden nasıl bir kilit önerirsiniz? ABUS en iyisi görünüyor tavsiyeniz nedir? birde SPY 5000 M AKILLI MOTOSİKLET ALARMI( 273 tl) var fiyatı uçuk ama ne dersiniz bu parayı vermeye değer mi ? olurda taktrırsam motor garantiden çıkar mı?
6. tang pad konusunda tavsiyeniz nedir? nerede daha uygun fiyata var?
7.İNAZUMA F in temizliğini nasıl yapıyorsunuz? ben normalde sabunlu suyu süngerle her yerini elimle silip sonra tazyikli suyla yıkıyordum inazuma f için tavsiyeniz nedir? forumda göz gezdirdim de kitapçıkta öyle yapmayın filan yazıyormuş. tecrübesi olanlar tavsiyeniz nedir?
8.elinde aksesuar olarak aradıklarımdan ikinci olan varmı_? şimdiden cvplarınız yardımlarınız için çok teşekkür ederim. tekerinize tas değmesin hep düz bassın sağlıcakla ve rüzgarla kalın :=) CFÇ
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:46 ----------
https://www.facebook.com/motosay?fref=ts buraya mutlaka bak dostum motosay deri aksesuarları