Pazar günü Tuğmen ile buluşup Göksu Park'a gittik. Ankara'da buluşmalara gelecek olan 4-5 kişi oldu anladığım kadarıyla. Telefon numaralarını eklerseniz güzel havalarda haftasonları buluşabiliriz.
Merhaba, ben de varımYarın (25Ekim2014) eryamanda ev bakmaya gideceğim, önümüzdeki ay içerisinde Ankaraya taşınıyorum inşallah. sonrasında havalar müsaade ettikçe ankarada buluşma ve gezilere katılmak isterim. Profilime tel. numaramı ekledim. Görüşmek üzere..
Tapagaz 5 litre duydum ama hiç o kadar yakmadım. Herhalde formüla pistinde gider gibi gitmiş yakan. 4.1 yaktım en çok.
ademcim öylesine aval aval bakınırken profilin gözüme çarptı :cherry: gömü mü buldun kardeşim hayırdır , helal sana sym wolf, inazuma ,pulsar biliyon ağzının tadınıher çiçekten balımı alırım diyorsun yani
![]()
23.10.2014 Tarihinde bayi den teslim aldýðým Inazumamla aranýzdayým. Herkese selamlar
Ýyi akþamlar arkadaþlar.
-Ankara'da inazumanizi hangi servise götürüyorsunuz?
-10.000 km bakýmýnda km'yi aþinca motorum garanti dýþýnda kalýr mý?
Arkadaşlar selamlar ,
Arka fren balatası değiştiren oldu mu aranızda ?
Ben bugün değiştirmek zorunda kaldım inazumanın fren balatasını.Balatası komple bitmişti.Artık diske sürtmeye başlamıştı.
Maslak Yücel motorda değiştirdim.115 lira para aldılar.Bu sizce normal mi ? Bana çok yüksek geldi fiyatı.Ama mecbur olduğum için değiştirdim.
Kullanıma bağlı olarak değişecektir ama kaç kmde bitirdiniz balataları, daha önceki sayfalarda bulabilirsiniz sorunuzun cevabını @adem80 arkadaşımız değiştirmişti yanılmıyorsam
Arkadaşlar selamlar ,
Arka fren balatası değiştiren oldu mu aranızda ?
Ben bugün değiştirmek zorunda kaldım inazumanın fren balatasını.Balatası komple bitmişti.Artık diske sürtmeye başlamıştı.
Maslak Yücel motorda değiştirdim.115 lira para aldılar.Bu sizce normal mi ? Bana çok yüksek geldi fiyatı.Ama mecbur olduğum için değiştirdim.

Ben 45 tl ye değiştirttim. Balata ve işçilik dahil. 600 bi motorun balataları birebir uyuyor. Modelini hatırlamıyorum. Frenlerde bi fark yok, orjinal balatalarla kıyasla.13 binde bitti bitti benim arka balatalar.