Suzuki İnazuma 250F 2015 Yılında Türkiyede

Video
http://www.youtube.com/watch?v=VeWgNgzI0XA
http://www.youtube.com/watch?v=KH8OKT5Tmus

Beğenen varmı bilmiyorum ama ben çirkin buldum CBR250 çok daha şık bundan. Naked versiyonu daha hoş duruyor.

neden bilmiyorum ama japonlarda tasarımı yamaha hariç beceremiyorlar ::gozluk::

bence güzel aynı 1988 honda cbr 600f in biraz daha eğitilmiş'i

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:13 ----------

neden bilmiyorum ama japonlarda tasarımı yamaha hariç beceremiyorlar ::gozluk::

burada bence suzukinin amacı gene aynı motoru yapmak sadece adamı rüzgardan korusun diye biraz grenaj koymuşlar sadece bu bence çok güzel bir motor

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:16 ----------

CBR250 çok daha şık bundan. Naked versiyonu daha hoş duruyor.

evet öyle ama her sokaktan honda çıkınca insan kötü oluyor :pale:

İnazuma candir bu versiyonuda cok guzl alacak arkadaslara hayirli ugurlu olsun

her şeyi boş verinde o motorun üstünde ki adamın boyu 140 mı 150 mi(yoksa fotoshop mu tamamen ) ona takıldım sırf motoru kalıplı göstermek için neler yapıyorlar

canlı görmek lazım

Son düzenleme:
Bu motor uretilsin die nasil ikna etmisler suzukiyi anlamiyorum... ortada bi ugras bi emek var ama gorunen sey kotu yani... hayirlisi olsun bakalm bide fuarda yakindan gorelim

her şeyi boş verinde o motorun üstünde ki adamın boyu 140 mı 150 mi(yoksa fotoshop mu tamamen ) ona takıldım sırf motoru kalıplı göstermek için neler yapıyorlar

canlı görmek lazım

Kask neredeyse gövdesi kadar belli minyon adam :) Ekonomik uzun yol için biçilmiş kaftan olmuş alet. Fotoğraflarda kafası ucube duruyor ama canlısının güzel olacağını düşünüyorum

Tasarım özürlüsü suzukiden konfor delisi bir makine daha olmalıydı konu başlığı :D

bence tek fark yanlarına iki parça karenaj koymuşlar olmuş sana 250F 2 sene sonra komple karenaj yaparlar olur sana inazuma 250rr insanları görünüşle kandırıyorlar ya kalitesine diyecek söz yok.Vede yedek parçadaki kol gibi fiyatlarıda söylemeden geçemeyeceğim.

İlk versiyonda hoşuma gitmeyen gidon ve far yüksekliği idi. Çok alçaktılar ve bütün rüzgar sürücüye geliyordu. Bu sürücü eğer bir piğme değilse sürüş pozisyonu ve gidon yüksekliği çok iyi ayrıca grenajlar da motor genel çizgisi de çok güzel benim hoşuma gitti.

Bi olmamışlık var gibi geldi tasarımda. Klasik bi yapı üzerine spor grenajlar falan. Bi acayip. Normal inazuma da cok iyi bi tasarıma sahip olmasa da f'den daha guzel sanki.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
şekil güzel.ben beğendim. biraz nostalji var işin içinde.çapına göre konfor ve performansı söylemiyorum bile. fiyatta fena değil. eeee. illa honda yada yamaha mı olmalı..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar