Suzuki Suzuki Hayabusa

bazı sıtelerde hayabusa 200hp olcak dıyo ama daha kapsamlı bılgı yok sadece yazılmıs nekadar dogru bılemem

arkadaslar bu tek kişilik değil arkadası tepeliği cıkıyor yani ikinci kişi oturacagı zaman cıkartabiliyorsunuz sadece tek kişi bindiğinde estetik görünüm olsun diye konulmuş ve bence harika olmuş

@rayjay resimler için sağol ilk mesaja ekledim

eyv. maksat bilgi olsun, simdi buraya da teknik ozelliklerini ve yenilikleri ekliyorum

busa1ox6.jpg

busa2bj4.jpg

anaaaaaaaaaaammm motora bak.gerçi buna motor denmez yer uğağı denir vaw:queen:

Bu motoru hep göbekli adamlara yakıştırmışımdır... :)

Türkiye şartlarında hız motorları sürücülerini tehlikeye atıyolar.Türkiye şartları derken saygısız surucüler bozuk yollar kural tanımıyan insanoğlu vs vs .Bu motorun cok hızlı oldugunu söylüyor işi bilenler .ben gerçeğini bile görmedim daha kullanmak nasıl bişidir merak uyandırdı bende..cok güçlü görüntüsü hoşma gidiyor bu motorun.Ama allah korusun bu motoru allah kullanmayı nasip etmesin bana :)

görünüşe göre yerinde duramıyacağa benziyor...:queen:

Hayabusanın bu serisi gerçekten renk bakımında + teknik özellik olarak alınası bi makina diye düşünyorum :cat:

edy paylaşım için teşekkürler

Resimlerini inceleme fırsatım olmuştu.. Halen çok çekici bir motor olarak gözükmüyor gözüme .. 600RR'ı tercih ederim :p

Sanırım büyüklüğü ve sport touring oluşundan dolayı pek sevmiyorum ..
Çok tehlikeli bir alet o ayrı tabi :cherry:

Bu arada teknik özellikleri yakında paylaşsalar da okusak bakalım eski motora göre gerçekten gözle görülür (test edemiyoruz bari verilere bakarak inceleyelim :p) değişiklikler var mı

sürerim ben bunu:)
nefis pinerim hem de.
tabi Bir Tur Veren çıkarsa:queen:
Benim Beat ten sonra hem birazcık denişiklik olur:)
Olma mı yok sa:silent:

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
Lansman
[yt]YLPnbaG6Ahw[/yt]

Aerodinamik
aerodynamicsuzukihayabusa.jpg

Fotoğraflar

SLM ARKDASLAR BEN SİTEYE YENİ ÜYE OLDUM BEN ADANA CEYHANDANIM SUZKİ HAYABUSAM VAR VE BAZI ARKDSLARMIN ETTİĞİ LAFLAR CANIMI SIKTI BENDE KİLOLUYUM VEYA GÖBEKLİYİM AMA ZENGİN OLDUĞUMDAN DEİL PARAM VAR AMA MOTORUN TAKSİTİNE YATIRIYORUM:wiinkk:ANLAYIN İŞTE

ZATEN BEN 2005,2006,2007 MODELLERİNE BİTİYORDUM BUNU GÖRÜNCE HEYECANDAN FENALAŞTIM KALBİM FİLAN SIKIŞTI:queen::queen::queen:

bu motor madem bu kadar iyi neden MotoGP'e girmiyor?
Ayrıca, motor tek kişilik değil arkadaşlar. O arkadaki parça çıkıyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar