Hayabusa Kullanıcısı az olan bir modeldir. Cünkü ağırdır, hakımıyetı zordur. KM olarak bakımları yapılmıssa sıkıntı cıkartmaz. Cünkü Motoru büyük olmakla beraber Suzuki nin en cok ömür biçtiği modellerindendir. Yağsız Kalmadığı sürece parçalarına zarar veremezsiniz...
İLanlardaki 30 binlere dikkat etmek gerekiyor. bir cok ilan 70 bin kmlerde su an. ben 2005 Model 23ooo km de almıstım fakat full suzuki bakımlıydı. yani garantili olarak aldım. su anda da 33ooo km civarında motorum.
Cok ince eleyip motor almak lazım...
Belkı Düşme kalkma vardır?
Hayabusalarda Modele bakanlar Motoru bılmeyen kısılerdır. 99-2007 ye kadar neredeyse her parçası aynıdır. Fakat 99-2000 modellerde gaz yeme olayı 2008 e kadar olanlardan daha ıyıydı.
Yenı kasa Hayabusalarda ıse gaz yeme olayı ve beygır gucu daha fazladır. yanı2008 ve üstünün daha pahalı olması gerekır...
Geçen gün bir motosiklet bayisinde rastladigim enteresan bir ayrinti dikkatimi çekti.
Baska bir sey ile ilgilendigimden sormak aklima gelmedi ama burada sorayim.
Bu meredin 2007 modeli 2008 modeline göre daha mi iyi?
Sundan soruyorum.
Bayide 3 adet satilik hayabusa vardi.
Bana ilginç gelen hemen hemen ayni km de olan 2007 ve 2008 modellerin ayni fiyata satilik edilmis olmasi.
Motosikletlerin ikisinde de sadece egzoz degismis ve yoshimura egzoz konulmus.
2007 ve 2008 kasa ayni degil ama ikisi de 7999 fiyat etiketliydi ve ilgimi çekti.
Var mi bu konuda bilgisi olan?
2005 Model Hayabusa da , sabıt 140 kmh ıle 100 KM / 5.2 LT