SUZUKI HAYABUSA 0-300 DENEMELER

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Maşallah, mermi gibi gidiyor. Biz de 190-200 gördüğümüzde kendimizi F16 kullanıyor sanıyoruz :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Cesareti zekasının önünde andavallar... Youtube videolarından izleri sürülebiliyorsa şikayet etmek lazım bunları. Yarın bir gün trafikte birinin canına okuma ihtimalleri yüksek çünkü. Kural vs. iplemedikleri belli.

buda benim seneler önce mortal kombatlı videom. bu müzik bu tarz videolara çok uyuyor yalnız :D

Benim anlamadığım 2 tekerle 300km/saat hızlarda nasıl emniyetli sürüş yapılabildiği.
Ben otomobilde 160km yi görünce emniyetsiz hissedip hızımı düşürüyorum.

Hayatımda bir defa 300 km/saatten fazla hız gördüm.
Bir yarış pistindeydi.
Araç, yarış için özel tasarlanmış MG Lola idi.
Direksiyonda ben yoktum.
Özel izinle copilot koltuğunda oturmuştum.

Evet, Isparta yolu ile Burdur yolunu birbirine bağlayan 20 km lik bir yol. Dediğiniz gibi 300 yapacak başka boş bir yol yok.

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:04 ----------

buda benim seneler önce mortal kombatlı videom. bu müzik bu tarz videolara çok uyuyor yalnız :D

https://www.youtube.com/watch?v=oUOtOiuXT6I&t=7s

Tamamını izledim de hayatta kalmanız mucize. Tam ölümcül dövüş.

Cesareti zekasının önünde andavallar... Youtube videolarından izleri sürülebiliyorsa şikayet etmek lazım bunları. Yarın bir gün trafikte birinin canına okuma ihtimalleri yüksek çünkü. Kural vs. iplemedikleri belli.

Patlasa kendi ile birlikte başka canlarıda götürecek ama pek umrunda değil heralde.Videoyu izlemedim,izlemeye değmez.

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Kalkışta zaman ve devir kaybettiğiniz için değerler bu kadar kötü.
Zamanla oturtursunuz.:cat:

Hayabusa 5. viteste 300 ü görür 6 ya atarak süreyi geciktirmişsin , COQ un dediği gibi kalkıştada sıkıntı var , sanırım motor kafama geçecek korkusu ile bir saniyeden fazla yarım debriyaj ilerliyorsun gibi geldi..

Yol müsait olunca samanlık seyran olurmuş :)
Ben de benimki ile 130 yapınca 300 gibi hissediyorum önemli olan hissiyat :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar