suzuki gz250

Selamlar herkezlere.Suzuki.com sitesinin Standart kategorisinin altında gz250 modelinde bir motor var.3,199$ fiyat verilmiş.Ben yeni bir motor almak istiyorum ve bu sebeple bütün motor sitelerini dolaşırken bu motoru gordüm.Sorularım şunlar.1)Neden bu kadar ucuz?250cc boylesi bir motor cok daha fazla olmalıydi.Bir marazası mı var? 2)Neden standart kategorisinin altında?Kendi kategorilerine gore Cruiser'in altında deyil. 3)Bu motor suzuki.tr de gorunmuyor.Turkiyede bu motoru bulma şansım varmı?
Motoru gormemiş olanlara şiddetle adrese girip bakmalarını öneririm.
Dip not:Tanışma forumuna bir yazı yazdım.Lütfen okuyup görüşlerinizi bildirin.Bütün motor sevenleri ilgilendiren bir yazı diye düşünüyorum.Şimdiden teşekkürler.

Süper Moderatör (BBRR)
suzgz2500be.jpg

merak edenler için bahsi geçen motor budur :bounce:

Süper Moderatör (BBRR)
nikneym, yok valla hatta sen sölemesen resmini bile görmemiştim zaten benim bilgim var diyen ancak teknik olarak bilgi sahibidir türkiyede satışı olmayan bir motor hakkında bilgi sahibi olmak için piyasayı çok ii takip ediyo olmak lazım :cherry:
yalnız şunuda ilave etmek isterim
yamaha suziki honda gibi firmalar çinlilerle rekabet edebilmek için artık 250 cc kategorisindeki motorları yavaş yavaş türkiyeye getireceklerdir bu motorun gelme ihtimali yüksek :bounce:

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
Bahsi geçen fiyat Türkiye ye gelince ÖTV ve KDV ile 5000 i geçer herhalde

KESİN GEÇER, TÜRKİYE DE HEP GEÇER BİLİYORSUN,
GEÇER LAFI GEÇİRMEKTEN TÜREMİŞ BİZDE... :king:

- Bu Uyarı Mesajı Moderator tarafindan düzenlenmiştir.
- Mesaj yazarken büyük harf kullanmak bağırmak anlamına geleceği için yazılarınızı kesinlikle büyük harf kullanarak yazmayınız.
- Kullanıcılar forum sayfalarına yazmış oldukları mesajlarını düzenleme yetkisine sahiptir. Lütfen yazmış olduğunuz mesajın sağ üst köşesinde göreceğiniz değiştir ikonuna tıklayarak mesajınızı düzenleyin...
- Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
- Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.
- Şikâyetler için... [email protected]
*******************I***********************

Arkadaşım Sakın Alırken Korkma Motor 250 Cc Ama Kadar Kalıplı Duruyo Ki Kendini Kaybediyosun öle Bişey Ben 2 Aydır Biniyorum Motordan Anlamam Heveslendim şansıma 99 Bi Tane Gz250 Düşürdüm Ankardan Erzincan A Getirdim Ama Yolda Dursam Tüpçüler Soruyo Nerden Aldığımı Kaça Aldığımı Park Ettiğim Yerde Müşteri çıkıyo Eğer Motoru Bulabilirsen Bin Gez Bi Tur At Anlarsın Ne Demek Istediğimi Motor çekiyo Insanı

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar