Suzuki GSX-R1000 25. Yıl Modeli

2010 Suzuki GSX-R1000Z resmen duyuruldu. GSX-R serisinin 25. yılını kutlamak için limitli sayıda üretilen araç mekanik olarak 2009 GSX-R1000 K9 ile aynı.

Sadece 1000 adet üretilen kendine has tasarım öğeleri içeriyor. İnci beyaz renkteki aracın şasesi, salıncağı ve ön kafadan bir kısım parçaları özel bir renge boyanmış.

Egzoz ve jantlarda 25. yıl grafiği bulunurken her araçta üretim numarası yazan bir plaket bulunuyor.

Aracın grenajında bulunan ?GSX-R? logosunda ise ?R? harfi alışılan kırmızı rengin aksine altın renkte boyanmış.

Moto Aktüel
Online Motosiklet Bilgi Kaynağı

Ekli dosyalar

• gsxr1000z.jpg
    gsxr1000z.jpg
    15.8 KB · Görüntüleme: 18,179
Mersin İl Temsilcisi
suzuki olsun da çamurdan olsun dicem ama madem ki 25. yıla özel bir ürün ise, neden 24. yıl ürettiği mekanik üzerine o şaseyi kurmuş ki ( denenmiş, geri dönüşümü alınmış olması açısından olsa bile, bu ürüne özel, denenmiş farklı bir mekanizma olabilirdi diye düşünüyorum )

suzuki olsun da çamurdan olsun dicem ama madem ki 25. yıla özel bir ürün ise, neden 24. yıl ürettiği mekanik üzerine o şaseyi kurmuş ki ( denenmiş, geri dönüşümü alınmış olması açısından olsa bile, bu ürüne özel, denenmiş farklı bir mekanizma olabilirdi diye düşünüyorum )

tüketiciyiz isteklerimiz bitmiyor maalesef abicimde adam sınırlı sayıda üreteceği bir modelin mekaniğini de orijinal araçtan farklı yapar ise diyelim 100 tane üretildi bunun yedek parçası bu parçaların ülkeler arası dağılımı sorun olan şeyler olur firmaya zarar ettirir bence bu yüzden ayriyetten sadece belirli bir adet üretilecek olan bir makina içinde mekaniği değişik olsun diye milyonlarca dolar ar-ge çalışması yapılacak! sen olsan sende yapmazsın :)

aya

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
güzel, beğendim...

1000 tane üretilecekse zaten Türkiye ye gelmez.Dünyadaki kolleksiyon meraklıları kapışırlar.

Mersin İl Temsilcisi
tüketiciyiz isteklerimiz bitmiyor maalesef abicimde adam sınırlı sayıda üreteceği bir modelin mekaniğini de orijinal araçtan farklı yapar ise diyelim 100 tane üretildi bunun yedek parçası bu parçaların ülkeler arası dağılımı sorun olan şeyler olur firmaya zarar ettirir bence bu yüzden ayriyetten sadece belirli bir adet üretilecek olan bir makina içinde mekaniği değişik olsun diye milyonlarca dolar ar-ge çalışması yapılacak! sen olsan sende yapmazsın :)

haklsısın ama yine de farklı birşeycikler yapılabilirdi. tek farkı renk olmamalıydı....

Motosiklet motosiklet olarak gercekten hoş ve güzel görünüyor ama güzele güzel demem benim olmadıgı sürece :):):):):)birde yolda denemek lağzım degilmi??????

ikt

çok manyak duruyo ama anlamadığım neden 24. yıl makinesi kullanmışlar madem 25.yıl yeni bişeyler yap

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar