o yaşta ss bi makina alınmaz
Eğer ustalığın varsa makinelerden anlıyorsan ben her türlü herşeyini karşılıya bilirim diyorsan uğraşmaktan sıkılmam dersen parçasını bulabilirim diyorsan neden olmasın :mrgreen:
üstad normalde motorlardan cok anlamam scootor la başladım şuanda hyosung 250 rr var bozulunca goturuyorum motorcuya okadar yani .
Bu suzukinin kronik dertleri nelerdir başımı ağrıtacak bir cihaz gibi bir yorum olmuş memnun olurum beni aydınlatırsan .
Arkadaşım bak 94 model ss diyorsun 17 yaşında bi makine sence kaç bin km de ? Yada kaç kez krank kırmıştır ? Yada kaç kez motor açılmıştır ?
Yani demek istediğim olay o makinenin üstünden yığınla adam geçmiştir, her birinin gaz açışı farklı sürüşü farklı bakımı vardır ;
Heleki eski ss ler hiç alınmaz nedenmi :silent:
Nedeni şu eski ss ler artık bi motosiklet parası 4-6 milyar arası artık millet sadece bunları ses almak için alıyor aman alıyım caddede bi gazlıyım herkes bana baksın motoru sonuna kadar küçük viteslerde sıkıştırıyorlar bakımını yapmıyorlar sonra bi arzası çıkcağı zamanı anlıyıp satılığa koyuyorlar bir başkası alıyor yine aynısı yapıyor burda uzun uzun anlatmak isterdim ama inan yorgunum kafam çok dağınık :rendeer:
Bütçen nedir ? Hangi tip motosikletlerden hoşlanıyorsun ? Daha önceki deneyimlerini paylaşırsan sevinirim ve yardım etmeye çalışırım :wiinkk:
Bütçemi zorlarım bana birşey olmaz diyorsan dokunmaz diyorsan cbr600f lere bakmanı tercih ederim, fiyatlarına göre güzel makineler var heleki 1 ay sonra biraz daha düşer fiyatları 2003-2006 arası o paraya temizini bulablirsin :cat:
Yok ben bütçemi zorluyamam bana dokunur diyorsan sana diyeceğim bir sezon daha sık dişini gt250r'ınla daha bi tecrübe kazan sonra al en güzel tafsiyem bu olur :wiinkk:
Hep bu tarz büyük makinelerin ölümü getireceğini düşündüm.Yani bi nevi bilinçaltıma yerleşmiş bir korku.Hala da öyle düşünüyorum.Ben korkuyorum fakat, korkmayan ve iyi sürücü arkadaşların bu motosikletler ile yaşadıklarını farkedince düşüncelerim değişmeye başladı.Ama hala SS'e binmem,binemem,korkarım.
Fakat sizde gördüğüm durum beni sizin için korkutmaya itiyor.Şimdiki motosikletiniz ile devam etmeniz bana daha uygun görünüyor...
butceyı zorlatıcam bu gidişle) eywallah tavsiyelerin için dikkate alıcam
---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:03 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:00 ----------
hocam agresif olarka hayatta kullanmıyorum motoru .
istanbul ankara arası gidip geliyorum kafama gore uzun yolda yormayacak rahatlıkla 140 da yağ gibi kayıp gidecek bi motor benim için yeterli hyosung la anıra anıra gidiyor mahfediyor kulakları
neden alınmasın ?
Arkadaşlar selamlar ,
1994 model bir GSX-R 750 motor buldum satın almak istiyorum sizin tavsiyeniz bu motor hakkında neler olur sürüş parça herhangi bir kronik sıkıntıları varmıdır bilgilendirirseniz çok memnun olurum .
Saygılarımla
almayı düşündüğün makinenin linkini ver ben sana alınıp alınmayacağını söyleyeyim