Suzuki Gsx-r 600

Selam Arkadaslar su anda ybr 125 e sahibim 11 senelik bir motor tecrübem var üniversite yıllarımda Suzuki Gsx-r 600 almayı düşünüyorum hayalimdeki motor ama hiç kullanıcılarından motoru dinlemedim Kullananlar ve motor hakkında bilgisi olanlar biraz yardımcı olabilirmisiniz şimdiden Teşekür ederim :)

K7 kullanıyorum, bundan oncekı motorumda 2006 600RR'dı.
Surus acısında zevk veren bi motor, hakımıyetı kolay, altından kacıp gıtmıyo rr lar gibi :) , yedek parca yönünden bakarsan sıkıntı yok (en azından ben yasamadım), parcalar (yerini bulursan) fazla pahalı degıl. Satmaya kalkarsan zarar etmezsın. en basıtınden arkadasım gecen sezon 17,5'a aldıgı motorunu bu sezon 18'e sattı. Baska ogrenmek ıstedıgın bısey olursa yardımcı olurum.

Gsxf 750 kullanmadım ama 97 model karburatorlu srad 750 kullandım. 2004 senesınde almıstım, 7 yasındaydı, cok sorun cıkarmıstı basıma. 1 sezon bınebıldım. galiba bana en tursusu denk gelmıstı. 2 kere beyin degıstırdım, 1 kere konjektor, bıde depo almıstım :D ıvırını zıvırını hıc saymıyorum bıle :D
tabı buda sans, ıyı bı baktırmak gerek motora, kımısıne kupon motor denk gelıyo, kımısıne (bana) en tursusu denk gelıyo, devamlı masraf cıkarıyo. :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Teşekkürler,
Motorları yaklaşık aynı galiba Srad 750 ile 1998 model Gsx 750F'nin.

olabılır, 98 den sonra cıkan sradlar enjeksıyonlu cıktı, karburatorluler en son 97 de vardı.

Teşekür Ederim hell altından kacıp gitmiyor derken güç yönünden mi yoksa kontrolden mi 600rr dan daha güçlü diye biliyorum çünkü

Karbüratörlü 100BG ikinci eli zayıf ama kendisi dayanıklı bir motordur. 200KG nin biraz üstünde Suport turing sınıfındadır.

İkinci elinin zayıflığı haricinde SS leerle kalkmadan kullanılabilecek keyifli bir makinadır.Alırken Egzantirik gergi zincirine dikkat...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:49 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:42 ----------

Teşekür Ederim hell altından kacıp gitmiyor derken güç yönünden mi yoksa kontrolden mi 600rr dan daha güçlü diye biliyorum çünkü

RR dan daha güçlü 119 / 125
Ancak yeni kasalarda (2008 sonrası) 3 tip kullanım modu seçilebiliyor. Kullanıcı istediği zaman motor gücünü sınırlayabiliyor bu yeni alışanlar için büyük avantaj.

Motorun dengesi tabiki çok önemli ama makinayı okadar sıkıştırabilecek kadar "gaz açabilmek" için zaten kişinin kendine zaman tanıması motorunu öğrenmesi şart.

Bende CBR600f var RR la çoğu noktada kafa kafaya gider ama GSR600 suziki de CBR'a çok yakın gider.

Selam Arkadaslar su anda ybr 125 e sahibim 11 senelik bir motor tecrübem var üniversite yıllarımda Suzuki Gsx-r 600 almayı düşünüyorum hayalimdeki motor ama hiç kullanıcılarından motoru dinlemedim Kullananlar ve motor hakkında bilgisi olanlar biraz yardımcı olabilirmisiniz şimdiden Teşekür ederim :)

model yılı olarak kac aralıgını dusunursan bi inceden cıtlatırsan:)ince den bı yorum yapabılırım..:mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar