Suzuki GSX-8T ve 8TT yi tanıttı

Motosikleti
Honda CB750 Hornet / Kanuni Seha 150
GSX 8S platformu üzerine inşa edilen retro tasarımlar. 8T'yi beğendim. TT bana pek hitap etmiyor. Türkiye'ye gelme olasılığı düşük bence. Gelirse de çok satmaz.

Motosikleti
Husqvarna Svartpilen 250
Çok şükür :) Yamaha XSR serisini 900GP versiyonu hariç getirmeyecek gibi duruyor. Umarım Suzuki bu modelleri Türkiye'ye getirir. Benim gibi retro naked tarz sevenlere alternatif olur.

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
T olan çok güzel duruyor. (Yuvarlak far candır...) Sadece gidon topuzundan bağlanan aynaları sevmedim. Bir tek ben miyim bilmiyorum ama şu gidon topuzu aynalarına uyuz oluyorum; hem ufak oluyorlar hem de görüş alanının kenarında kalıyorlar hem de motoru ekstra genişletip aralara girmeyi zorlaştırıyorlar.

Bence Suzuki Türkiye getirmez bunları. (İnşallah yanlış çıkarım...)

Motosikleti
cbf 150
TT olanı alıcağım hem kendime hem oğluma gördüğüm en güzel motor tasarımı. Sabahtan beri onu izliyorum.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Son düzenleme:
Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
Motosikleti
cbf 150
kawasaki zrx1200 ün neredeyse aynısı. Efsane bir motordur. Kawasaki büyük ihtimalle önümüzdeki sene bunlara rakip olarak çıkarır bir tane ama ben suzukiciyim

Motosikleti
Bmw R 1300 Gs
yok be aşık olması sad4ce 8t ye kalbim erdi o kadar 😍

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
T olan çok güzel duruyor. (Yuvarlak far candır...) Sadece gidon topuzundan bağlanan aynaları sevmedim. Bir tek ben miyim bilmiyorum ama şu gidon topuzu aynalarına uyuz oluyorum; hem ufak oluyorlar hem de görüş alanının kenarında kalıyorlar hem de motoru ekstra genişletip aralara girmeyi zorlaştırıyorlar.

Bence Suzuki Türkiye getirmez bunları. (İnşallah yanlış çıkarım...)
Gidon topuzundan bağlı aynaları ben de sevmiyorum.
bizim vstrom'un ultra full hd gepgeniş aynalarına alışınca zaten bütün diğer aynalar gudik kalıyor. Ayna ile yola bakış hizası hemen hemen aynı olmalı ki aynaya bakarken bakış kaçmasın, yola bakarken yan gözle aynalara bakılabilsin.

Motosikleti
Kymco Downtown350i/Dominar 400/Suzuki GSX-8S
Motor dedin mi Suzuki, gerisi buzuki.... Bu haberi tam koyacaktım ama baktım bir honda fanboy koymuş, böyle modeller yapamayınca kıskanmış.

Motor dedin mi Suzuki, gerisi buzuki.... Bu haberi tam koyacaktım ama baktım bir honda fanboy koymuş, böyle modeller yapamayınca kıskanmış.

bunlar suzukinin son cırpınışları.

inssalh basarılı olur. suzuki yi severim aslında.

sonucta honda dan sonra en sağlam en sorunsuz japon diyolar.

Motosikleti
Crf250 L - Wave 110i - Crypton S - CB125F
forumdaki suzuki fanboylar ;

1-nikkfurie(orgenaral)
2-kamyoncumemı(korgenaral)
3-motosevver(tumgeneral)
4-espresso(kurmay albay)
5-cyan(yuzbası)

6-selami(teğmen)
4 ve 5'in yeri değişmeli bence.

cyan albay ve espresso de üsteğmen hissiyatı oluştu bende.

Ama ikisini de fanboy değil de sever olarak nitelesek daha doğru olur.

Motosikleti
Suzuki V-Strom 650 XT A L7, 2023
Son birkaç yildir piyasaya yenilenen/yeni/guncellenmis hyper naked motosikletler resmen akin ediyor. Japonlar MT serisinin basarisina bakarak bu türün cidden tutacagina inaniyor olacak ki BMW'de bir naked cikarmisti 850 veyahut 900 cc civarinda. Bana hitap etmese de gercekten guzel ve donanimli gozukuyor. En tutucu Japon olan Suzuki'de gectigine gore sanirim yeni trend artik tescillenmis oldu. Suzuki sahibi olup fanboy olmadigimi ancak motorumdan da pekala memnun oldugumu belirtmeliyim ki kimseyi manipule etmek istemiyorum.

Uzayli farli Gsx8s(yanlis yazmadiysam sanirim) sahipleri, tanitilan yuvarlak far dizayni sebebiyle artik kendi motorlarina biraz buruk bakacaklardir. 😁

Hayirli olsun, hos gelmis.

4 ve 5'in yeri değişmeli bence.

cyan albay ve espresso de üsteğmen hissiyatı oluştu bende.

Ama ikisini de fanboy değil de sever olarak nitelesek daha doğru olur.

evet ya espresso ya biraz torpil gecmişim.
cyan aslında motoseveri bile zorlar.

motosever anca vstrom diyor.
cyan ın suzi yelpazesi cok daha geniş.

listeyi gelişiguzel hazırlamışım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

ya bu motorlar 1.65 boyunda bir kız için mukemmel.

kamyoncu mesela ufak tefek, gayet yakışır.

ama bunlara uzun boylu biri oturdumu cok cirkin bir goruntu oluşuyor.

yoksa hemen alırdım bende.

Son düzenleme:
Motosikleti
cbf 150
neden açıkça ortada, royal enfield yuvarlık farklı motor satarak rekorlar kırdı. Sadece rekor değil aynı zamanda cirodada uçtu. Siz bakmayın gelecek çinli minli dendiğine gelecek royal enfield gibilerde.bu yüzden japonlar biraz daha klasik tasarıma dönüyor. Ayrıca satın alan kitlede para var ama yaş 50 bu adamlara böcek satamazsın

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar