Suzuki GSR 600 mü yoksa Yamaha FZ 6 mı?

Merhaba arkadaşlar iki motor arasındaki farkalr nelerdir tam olarak bilen varmı?İkiside naked sınıfında çok yakın modeller ve FZ 6 ya rakip olarak gözüküyor.Suzukinin ve Yamahanın (-) ve (+) ları nelerdir?

GKN

deligibi
aynu konu var forumda
hatta dooru hatırlıosam yazı karakterleri bile aynı:)
bi arat istersen

her neyse bn cevabı yazıyorum bulamassan dıye = ıkı motorun butun ozellıklerını bılıyorum bu yuzden sna tabııkı fz6 fazer dıyorum .....!

Son düzenleme:
by_moto aradım ama bulamadım pek bişey.genelde suzuki den bahsedilmiş.birde resimleri var bisürü.biraz artı ve eksilerinden bahsedermisin.ve sonunda hangisi daha olumlu bana buynları yazarsan çoık sevinirim.

fz6 fazer s2 düşünürsen karizması tartışılmaz ama çıplak düşünüyorsan suzukiyi tercih et daha seri bir motordur...

dış görünüş tabiki zevk meselesi fakat motor güçlerine bakınca biri 98 diğeri 78bg yani burdan kıyaslama yaparsak güç istiyorsan SUZUKİ alıcaksın.
fakat türkiyede 78bglik olanların satışı yokmus sanırım.diğer baslıkda öyle yazıyor.Aynı güçde olduklarını var sayarsak servis ve yedek parça bakımından yamaha bir adım önde.:cat:

Son düzenleme:
Evet bende zaten yamaha ağırlıklı bakıyorum olaya.Serviste çok önemli oldugundan yamaha.

aynı paradox u bende yaşadım ama fazer i tercih ettim çokta memnunnum...tavsiye ederim:cat:

mabad inan zor bir karar:) ama suzuki gitgide olumsuzlaşıyo gözümde.Birkaç kullanan arkadaşım var onlardan aldıgım bilgiler sonunda bende fazer da karar kıldım.

arkadaşlar fz 600 2004 kullanıcısıyım.birçok kendi sitilinde makineyede bindim ondaki rahatlığı hiçbirinde bulamadın.her yönüyle her yola ve zevke sahip bir makina

GSR kullanan biri olarak hiç bir olumsuzluğunu görmedim bu motorun, FZ6 'da güzel makine ama GSR 'nin yanında tüysiklet kalır :)

TR de satış pazarlama ve servis hizmetleri en yüksek seviyede olan Suzuki Yamaha Kawasaki markalarından birisini tercih etmen en doğrusu olacaktır.Konu naked motosiklet olduğunda GSR600 - FZ600 - Z750 seceneklerinden birisini beklentilerine göre değerlendirip test etmelisiniz

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar