Tekrardan hayırlı olsun.
Çok sağol
Onu orjinal seviyesine çekeceğim. Balatalar değişecek, arka disk biraz aşınmış o traşlanacak.
Bir de xenon taktım mı tam olacak
Tekrardan hayırlı olsun.
stepfunk bende daha yeni aldim senin dedigin gibi bir kac degisiklik yapmam gerekiyor ama benim farinda tamir olmasi gerekiyor ici kaymis cok yukariyi gosteriyor onun icin herhangi bir sey yapabilirmiyiz yoksa fari mi degistirmek gerekiyor bilmiyorum kendim hic acip bakmadim bu konu hakkinda bilgisi olan var ise benimle paylasirsaniz sevinirim
xenon far
koruma demiri
gidonun uclarina takilan korumaliklardan
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:56 ----------
bu parcalari nereden uygun fiyata temin edebiliriz yardimci olursaniz cok sevinirim...
xenon far nereden bulabiliriz acaba bilen yada yaptiran varsa yardimci olabilirmi ??
simdiden tesekkurler..
Can naber nasılsın.. motorun hayırlı olsun.. kusura bakma denk getiremedim seni forumda.. allah kaza bela vermesin, iyi makine aldın..
Bende araştırmadayım şu anda. Sis farlarım için şunları sipariş ettim henüz gelmediler.
Gelince hepsini birden halletmek istiyorum.
Mtec H4 Cosmos Blue 4750 Kelvin 2'li Takım
---------- Post added at 17:06 ---------- Previous post was at 17:00 ----------
Çok sağol kardeşim, aldım sonunda. Çok aradım, uğraştım ama temiz bir tane buldum. Tamamen tesadüf eseri gelişti olay.
Olur mu öyle şey kardeşim ne kusuru. Düşünmen yeter
Bende giremiyorum zaten foruma. Alet çok fena Koray'ımSenin motür ne zaman geliyor?
iyi bakalim kanka tekrar hayirli olsun. motordan memnun olmana cok sevindim. benim motor iptal oldu can.. ocak sonuna sarkittilar ben de almaktan vaz gectim.simdi er6 veya fazer bakiyorum aklinda olsun temiz dost isi duserse haber ver kanka
merhaba banada senin motordakinin aynısından çanta demiri lazım 3 lü set şeklinde sonra birde çanta alacağım tabi ama çok pahalı uygun fiyata bir yerde bulma imkanım varmıdır çıkma olsada olur hiç farketmez zaten devamlı kullanmayacağım uzun yola giderken ihtiyacım olacak çünkü .
şimdiden tşk.
Naked motorlar arasinda en begendigim modeldir herhalde 2007 model 20-30 binde 13 milyara satiliyor temiz bulursam alicam hemen ama motor hakkinda bilgim yok yedek parcasi ne durumda sakin kullanimda kac litre yakar 100 km de gibi, birde daha onceden 10000 km yamaha ve honda r125 tecrubem var bir kere 600rr de kullanmistim zorlanmadan o yuzden cok agir gelmez bana kisa zamanda alisirim diye dusunuyorum. Agustos ayinda satacak olursada simdiden haber versin![]()
maşallah çok güzel motor kırmızıda ayrıca bir güzel duruyor belki seneye bu motora terfi ederim alırsam kesin kırmızı alırım