çok güzel durmuşlar gerçekten de
Sarı çok dikkat çekici Rengi süper
Orjinal değil bildiğim kadarıyla. Boyayan usta güzel işçilik yapmış...
Hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin keyifli sürüşlerMerhaba arkadaslar;
Bende gsr 600 ailesine kaltmis bulunmaktayim. Oncelikle size bi sorum olacak gsr 600 un gidonu nasil kaldirilir bilen varmi benden onceki sahibi indirmis..
Simdiden tesekkurler kazasiz surusler
Anladım bu konuda pek bi bilgim yok bence bi tanıdığın tamircin varsa git ona yaptır gerci burdan da anlayan arkadaşlar yardımcı olacaktırEwt amasorlerin ordan asagiya indirilmis vidalari gevsettim ama biseye yaramadi.
Ewt amasorlerin ordan asagiya indirilmis vidalari gevsettim ama biseye yaramadi.
@ahmet Yaptığınız işçiliği fotoğraflayıp bizlerle paylaşırsanız GSR Ailesi olarak seviniriz![]()
Elinize sağlık... Keyifli Sürüşler.
Şükrü arkadaşım zaten benim ustam gün boyu tamirhansesinde benim gsr ile uğraştı sağolsun yani fotoğraflayacak pek bişey yok ayrıca çok meşakatli bir iş işin erbabı olmayan yapamaz komple motor iniyor egzantriğin değişmesi için
Ayrıca teşekkür ederim sizede keyifli sürüşler.
@ahmet Yaptığınız işçiliği fotoğraflayıp bizlerle paylaşırsanız GSR Ailesi olarak seviniriz![]()
Elinize sağlık... Keyifli Sürüşler.
Aileye Hoş geldin Kazasız Belasız sürüşler dilerim...
Gidon problemine gelince, Üst mesnetten ölçü aldığında amorsitörün 2 mm 'ye yakın çıkık olması standart sayılabilecek ölçüde ama bu daha çok 1 cm 1,5 cm yukarı alındıysa senin açından sıkıntı yaratabilir.
Bunun çareside üst mesnet amorsitörü sıkan Alyan vidaları ve alt mesnetin vidalarını gevşeterek 1 kişi yardımı ile bunu amorsitörleri aynı hizada aşağıya alabilirsin. Yok yapamam derken Güvendiğin bir servise götür 5 dakikalık iştir hallederler...
Saygılar...
Oncelikle ilginiz icin cok tesekkur ederim. Gidonu tam istedigim gibi ayarladim. Bi sorum daha olacak motorun arka yolcu tutacagini benden onceki sahibi kesmis internet sitelerinde arastirdim ama bulamadim bildiginiz internet sitesi yada yapan birileri varmi acaba
Iyi aksamlar. ..
Kod:
fiyat nedir acaba hocamdüşünüyorum![]()
fiyat nedir acaba hocambende normalde düşünmüyorum ama topspeed kısmında motor rüzgarı yaracagı için işe yarar diye düşündüm. bir de sürüş konforu elbet artıyordur .