Suzuki Suzuki Gsr 600 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

güzel

motosiklet iyi görüntü wermiş ama sanki 80 li yılların motosiklet hawası warmış gibi geldi bana ilk an o yılların motosikletleri geldi aklıma..farı çok hoşuma gitti çatık duruyo bide granajları olsaydı bence daha iyi görünürdü..

bence de gayet iyi bir racing kullanıcısı olarak.. düşünülebilir.

Fiyat ne olacak tahmini,sanırım yamaha buna benzer modeli 12.950 gibi bir fiyattı art,eksi 1000 ytl oynayabilir.

Hilkat garibesi gibi bişey CBR 600 ün yanında Aysun Kayacıyla --- Ayşen Guruda gibi. öyle diyosunda o motorla bu motorun klasmanı farklı

arkadaşlar yaptığım araştırmalara göre ve suzuki türkiyeden burak beyle konuşmalrıma dayanarak;

motor almanya fiyatı 7000 oyro bu kapasitedeki bir motor için çok iyi bir fiyat olduğunu düşünüyorum + burak beyle yazışmalarımızda fiyatının rakiplerinden çok daha cazip olacağını bir kaç defa vurguladı. ayrıca motorun malzeme olarak race teknolojisine göre üretildiğini okudum YANLIŞ ANLAMADIYSAM.

SİTELER DE GÜÇ VE TORK U verilmemiş olmasına rağmen tesadüfen bir sitede 98 hp - ve torkuda 68.. kusur okudum.

motorun bence fiyatı en fazla 7200 oyro yada 7000 binlerde kalaçak gibime geliyo ve bu özellilkerde bir motor için ayrıca suzuki olması cabası diye düşünüyorum.

MOTOR 2006 MART FUARINDA SATILMAYA BAŞLANACAKMIŞ.

BURAK BEY : SUZUKİ TÜRKİYE SATIŞ MÜDÜRÜ

tekrar burak beyle yaptığım görüşmelrde motor için FUAR İÇİN BİR İSKONTO DÜŞÜNMEDİKLERİNİ SÖYLEDİ BU NORMALMİ BEN HİÇ GİTMDİM FUARLARA YOKSA HER MARKA AZ ÇOK YAPIYOMU ARKADAŞLAR

bana kalırsa naked olarak çok başarılı çalışma mart başı geliyor fuardan sonra satışını yapacaklar fiyatıda 12900 bence deger.

bu tr bir motor alacak olsam er-6 alırdım ama bu tamamen benim keyfime göre bir bakış açısı herkesin bakış açıları farklı farklıdır. bu farktanda değişik ve böyle güzel motorlar doğuyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar