Merhabalar sevgili 600 bandit s kullanıcıları
Şu an yeni bir motosiklet almak için kurye olarak çalışmaktayım.Hem okuyorum hem çalışıyorum

Aslında amacım Fazer'dı fakat bütçemin yetmeyeceğini anladığım zaman başka arayışlara girdim ve Suzuki GSF 600 Bandit S'i gördüm.Benim bir motosikletten istediğim; Konfor, sağlamlık ve tehlikelerden kaçmamı sağlayacak elimin altında hazır güç..Şöyle bir tane motosikletim olsun yıllarca benim olsun düşüncesindeyim, ayran gönüllü değilim yani

Tabi öğrenci olduğum için yakıt tasarrufu konusu ayrı bir önemli.Sağlamlık konusunda ayrı bir takıntım var.Şu an ki motorumu soğukken hareket ettirmemeye çalışmak, boştayken amaç artistlik olsun diye gaza asılmamak gibi küçük ayrıntılara çok dikkat ediyorum.Ben bakımlarını eksiksiz ve zamanında yapayım o da karşılığında bana sorun çıkarmasın istiyorum.
600 Bandit S'i bu konuda ve başka yerlerde araştırınca tüm isteklerime uygun olduğunu anladım.Fakat çok az ilan var bu motosikletin.Hazır ilanlara da nedense güvenemedim.Size danışmak istediğim konu ise; temiz bir tane Bandit S 600 bulabilirsem sizce almalı mıyım tüm bu isteklerimi göz önünde bulundurarak? En ufak önerilerinizi bile zevkle dinlerim

Son olarak şu son benzin fiyatı güncellemelerinden sonra yakıt sarfiyatı konusunda bilgi verebilir misiniz? :cherry:
Tekeriniz düz bassın, kaskınız ve grenajınız asfalt görmesin