Suzuki GSF 600 Bandit yakıt tüketimi

motor şuanda problemli valflere yağ kaçtı diye düşünüyorum benzin tüpü benzin alamıyor bazen süküp üflüyoruz felen öle anca aşırı derecede çok yakıyor valfler tıkalı olduğu yüzden motoru zorladığı için çok yakıyor olabilir mi ve motor yüksek devirde kalkıyor. motor 4 silindir 600 cc 77 hp lik bi motor 20 tl lik benzine 8 km gidiyor normal mi?

20 tl ile - 8 km. ise 1 km. de 2,5 TL yakıyor demektir.
ortalamanın biraz üstünde
şaka yaptığını düşünüyor ve mesajını dikkate almıyorum.

Konu ile alakam yok ama 1 km'de 2,5 lira yakan bir motor 1 depo ile ancak 30 km falan yol gider heralde. Dozer mi bu yaw? 25 kuruş demek mi istiyorsunuz acaba?

Ben de GSX600F Kullanıyorum.biliyorsunuz aynı motor var ikisinde de. 100 km de; 5 litreyi bulmuyor yakıtım. ELİNT ile sürekli gezilere katılıyoruz; ki oldukca devirli kullanırım; ama yakıt bakımından hep 100 km de 4.5 ; 4.8 felan yakıyorum :)

Motosikleti
750x
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
motor şuanda problemli valflere yağ kaçtı diye düşünüyorum benzin tüpü benzin alamıyor bazen süküp üflüyoruz felen öle anca aşırı derecede çok yakıyor valfler tıkalı olduğu yüzden motoru zorladığı için çok yakıyor olabilir mi ve motor yüksek devirde kalkıyor. motor 4 silindir 600 cc 77 hp lik bi motor 20 tl lik benzine 8 km gidiyor normal mi?

Şaka yapıyorsun sanırım?

Motosikleti
750x
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
:queen::queen::queen: cevap vermek bile istemiyorum bnm motorda km de 5 tl yakıyor anlamadım gitti :silent::pr:

Dönüştürücü'ye baktir zafer, onda bi ariza olabilir.
Dönüştürücü dedigim katalitik konvertör

Motosikleti
BMW K1200GT , BMW S1000XR M Sport

Valflere yağ kaçmak ?????

Benzin tüpüne üflemek ?????

Valflerin tıkalı olması ??????

sevgili kardeşim 20 senedir motora biniyorum bu terimleri ilk defa burada duydum BENZİN TÜPÜ ne yaaaaa :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar