suzuki gs500 ümün yeni versiyonu

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
kendisi özel yapım olup tamamiyle bana aittir....
muhahaaaaamuhahaauhhauhuahuauhaa....... :p :D :p 8) :lol:

çift depolu ...........
çift acık hava filitreli.......

daha sayıyı mıı :queen::queen:

valal deposu arızalı old ıcın bende ıyıce arızalattım...kestım ustunu içine mobılet deposu koydum...
yaw bu motorun hava fişlitresiyle yan kapaklarınıda evın önunden caldılar...eskı kanepeyı evın onune koymustum..aksamları oturuodum ne guzel..onun ıcıne koydum yan kapakları ve filitreyi...aksam geldımkı kanepe yok..hurdacılar calmıs....2 sene durdu hiç ellemedıler...tamda ogunu bulmsular.... :pr::pr:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Eyi motormuş sağlıcakla bin...

Forumdan Uzaklaştırıldı
gs 450 veya 44 olmalı dostum bu ben 99 una 70 bin km kadar bindiydim sağlam alettir blok yenilerle aynı ise 500 ün silindirini takabilirsin dert etme

şaşırdım ya ama yöntemi ve emeği takdir ettim seviyorum böyle işleri , bu kafada adamları:cat: walla benimde gözümün nuru var o da hasta abileri onu da tedavi ediyoruz bakalım ama bizimki estetik operasyonu orjinaline sadık kalmayı düşünüyorum ben ona öyle aşık oldum:p

Son düzenleme:
şaşırdım ya ama yöntemi ve emeği takdir ettim seviyorum böyle işleri , bu kafada adamları:cat: walla benimde gözümün nuru var o da hasta abileri onu da tedavi ediyoruz bakalım ama bizimki estetik operasyonu orjinaline sadık kalmayı düşünüyorum ben ona öyle aşık oldum:p

sizinki estetikse bu arkadaş otopsiye başlamış.:queen:hatta organ naklide olabilir..:p

Acilen arka çamurluk bul derim arka çamurluğun olmaması depodan daha kötü duruyor :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Allah iyilini versin fırat deponun içine depomu koydun:queen::cherry:

he nolmiş...:bounce:

gs 450 veya 44 olmalı dostum bu ben 99 una 70 bin km kadar bindiydim sağlam alettir blok yenilerle aynı ise 500 ün silindirini takabilirsin dert etme

ruhsatta 88 model yazıo abi...ama gs 500 un gecmısını arastırdım 87 ve 89 model var...88 yok...
sılındırle ılgılı bı problemım yok abı...sadece bujı yerı yalama...bı yuzuk yaptırıp takdım mı sorun hallolmustur... :cat:

gecmıs olsun abı...bende orjınal cok cok ısterımde mellesef stoklarda kalmamıs...hatta japonyadakı stoklarlda bıle yok...:pr::pr:
bende bu motorun gucune hastayım yaw...10 km hızla gıderken motoru 4.vıteste kaldırmak zorunda kalmıstım elımde olmayan sebeplerden dolayı...yada unutkanlıgımdan dolayı... :queen::queen:

yaw ne bıcım insanım ben heri....hele ben bunun bı staröruyle ugrastım akıllara zarar.... :bounce::bounce:

Acilen arka çamurluk bul derim arka çamurluğun olmaması depodan daha kötü duruyor :)

kardes plakalık olmadıgı ıcın kötu duruo...plakayı sımdı kım kullanıo allah bılır...hurdaya cıkardımda vergısını yatırmayım dıye...zaten adam gıbı bınemıomkı...bı taraftan yapıom öte yandan gerı bozuluo....

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar