şimdiden hayırlısı olsun Sercan...
şimdiden hayırlısı olsun Sercan...
arkadaşlar motorumu satıyorum. haberiniz olsun.
www.sahibinden.com/5064319
herkese selamlar...
ben bu motorla ilgileniyorum fakat 1.85 boyunda ve 110 kiloyum motor altımda ufak kalırmı merak ediyorum. bilgilendirirseniz sevinirim,saygılar...
güzel motor lakin favorim her zaman ki gibi R6...
ben 178 cm ve 79 kiloyum motor altımda kaybolmuyor.senin altında da kaybolacağında inanmıyorum.gerçekten çokgüzel makine.eğer gs500 görürsen biyerlerde sahibinden rica edip üstüne oturabilirsin.gerçekten çok rahat makine.en güzelide uzun yol yapmak,motor fısır fısır gidiyor.bu motoru almanın birsürü avantajı var.kullanmayan bilmez tabi.
teşekkür ederim ilgilendiğin için...bende bi gs500 bulup bakayım o zaman içime sinerse almaya niyetliyim...herkese kazasız belasız günler diliyorum...
selam arkadaşlar yaklasık 1 yıldır hyor 250 gt kullanıyorum motorumdan memnunum bu yaz şehir dışına cok gezi yaptım .. fakat bu aralar gs 500 e aklım cok takıldı .. hatta cameramanın motorunuda kullandım gs 500 benim motoruma göre çok küçük kaldı ama küçük olması daha rahat bir kullanım sundu açıkcası
sonuç olarak motorumu satmak istiyorum ve gs 500 bakıyorum .. buralarada sık sık uğrarım saygılar sevgiler