Suzuki Suzuki GS500 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Buyrun arkadaşlar :) Sanıyorum GiLeRa GRenajı ama iyi durmuşş gibiL :cherry:

Shot with DSC-T7 at 2007-06-28

Son düzenleme:
Selam Arkadaşlar,

Ben anlatmak istediğimi anlatamadım sanırım, biliyorum sürdüm o motoru. Ama uzaktan ve resimlerde zayıf gibi duruyor bence. Çünkü lastikleri çok kalın değil bu benim görüşüm motoru savunmanıza gerek yok bu foruma giren herkes eminim nekadar iyi motor olduğunu biliyordur. Hemen de savunmaya geçiyorsunuz. :p Bende gs500 aldığımda lastikleri daha kalınları ile değiştirmek istiyorum. Değiştiren var ise resimlerini paylaşmasını rica ederim.

Ayrıca grenajlı gs500 hoş olmuş ama şahsen ben naked halini daha çok seviyorum özellikle maske yada bmw farı takıldığı zaman
:cat:
Saygılar.

Son düzenleme:
İşte suzuki den beklediğiniz yeni nesil motosiklet...

SUZUKİ GS1400 Muscle Bike :queen:

Suzukiden yeni nesil motorlar bekleyen arkadaşlara duyurulur. Suzuki muscle bike diye aratınca bulursunuz...

İşte resim:
gs1400.jpg

Kuyrukta yazan yazıya dikkat...:wiinkk:

Ayrıca Satılık gs500 lere bakarken bir arkadaşın grenajlı motorunu gördüm ve sizinle paylaşmak istiyorum. Harika olmuş bence, bur tarz bir grenaj bulmak lazım düşünenler için...Eski tip racinglerin grenajları pek hoş durmuyor.

+1.jpg
+2.jpg

+3.jpg
+4.jpg

Son düzenleme:
:salut:

Ya arkadaşlar amma boş bıraktınız forumu hadi bu tarafa doğru sürün hadi ama :salut:

arkadaşlar 2004 model GS500'ümle tatile çıktım 1300 km. yol yaptım. Çok şükür benzin koymak ve zincirni yağlamak dışında hiçbir şey yapmadım. Benim için bu uzun yol çok iyi referans oldu.

arkadaşlar 2004 model GS500'ümle tatile çıktım 1300 km. yol yaptım. Çok şükür benzin koymak ve zincirni yağlamak dışında hiçbir şey yapmadım. Benim için bu uzun yol çok iyi referans oldu.

Yakıt konusunda hiç birşey yazmamışsın ne yaktı motor, nasıl kullandın hızın, sürüş tarzın (sakin ağresif) bunları yazarsan sevinirim.

Yakıt konusunda hiç birşey yazmamışsın ne yaktı motor, nasıl kullandın hızın, sürüş tarzın (sakin ağresif) bunları yazarsan sevinirim.

ben nisan ayında tekirdağ uşak yaptım 900 km yol topladı ve 85 ytl lik benzin yaktı,arasıra haricinde motoru hiç sıkıştırmadım.genelde saatte 100 km ile yol aldım.
ama tek kişi ve iki kişi olması fark ediyor biraz.

mesajı yeni gördüm. yakıt olarak 120-130 bin arası sürüş tarzına göre değişti. ortalama 125bin diyebiliriz. bi gezi yazısı hazırlıycan vaktim olunca.

Sevgili arkadaşlar bu forumu üşenmeden oturup okudum,açıkcası 5-5,5 arası bütçem var,suzuki kullanan arkadaşların izlenimine göre gerçekten sorunuz bir motor gibi gözüküyor,ama alabileceim 98-2001 modelleri olacak sanırım,bir yandan da 2005-2006 hyosung 250 gt var bütçeme uygun daha yüksek model olacagğı için sorunu az diye düsünüyorum,ikisi arasında kaldın tecrübeli arkadaşlardan yardım bekliyorum,saygılar...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar