24,64 ytl verdim, ekim ayında yaptırdım dostum:cat:
ben de koruma demirinin fiyatı sandım ilk başta
onu da yazabilir misin acaba?
24,64 ytl verdim, ekim ayında yaptırdım dostum:cat:
arkadaşlar motorumu alalı yaklaşık bir ay oldu:
merak edenler için söylüyorum noter satışı 303 ytl;plaka-ruhsat değişimi 170 ytl tuttu.
motorun performansından bahsedecek olursak:500cc lik motora göre çok iyi
0-100 e yaklaşık 5 snde çıkabiliyor tabi kullanıma bağlı,190 km/h ti çok rahat gördüm düz yolda, o hızda tek kötü şey kask geri gitmek istiyor o yüzden biraz rahatsız oluyorsunuz,motorun üstüne tamamen yatılırsa o da problem olmaz.
bu motorda acemi oluduğuma ve devirli kullanmama rağmen km de 0,15 ytl falan yakıyor.motorda biraz modifiye olduğundan fazla yakmış olabilir (yoshi eksoz,kn hava ve yağ filtresi,sarı yarış zinciri).
sesi ise race motorları aratmıyor,hatta gece 11 de tekirdağ muratlıdan geçerken sesi çok çıkıyor diye polis durdurdu,orjinal eksoz dedikte ceza falan yazmadı.
birde zenon far var,önümden hiç bir araba gidemiyor geçmem için yavaşlıyor,karşıdan gelen ise birkaçkez sellektör yapıp o da uzunlarla geçiyor yanımdan.
yani motor on numara belkide sınıfının en iyi motoru,tüm düşünüp de karar veremeyenlere tavsiye ederim bu motoru.
ben den size tavsiye yağmurdan sonra toprak olan yollara girmeyin,insanın oturup ağlayası geliyor ve sonra birsürü iş,temizlik falan...![]()
bu arada motor 2004 model.
yurd dışında satılan f modelini granajları Türkiye de var mı acaba,fiyatı bütçemi aşmazsa taktırmayı düşünüyorum,bu konu ile bilgilisi olan arkadaşlar varsa ve yazarsa şimdiden teşekkür ederim.
hepine saygılar....
hayırlısı olsun hocam. bayadır duruyodu senin ilan. kaçtan verdin makinayı?
dostum güzel resimler. ben şu motorla daha doyasıya gezemedim havalar güneşli ama buz gibi keyif vermiyor. arada bi çıkarıp dolanıyorum yaza antalyaya kadar gitme planım var kısmet olursa. uzun yolda yılan gibi gider bu motor ama önüne rüzgarlık lazım bence.