Suzuki Suzuki GS500 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

selam arkadaslar... ilk motorum gs500 dü, sonra srad750 sımdıde hayabusa kullanıorum ama gs500 deki rahatlıı hiçbir suberbike da bulamadım bence gs500 harika bır motor tam anlamıyla harika...

Tessekur ederim arkadaslar gercekten sehir icinde bir canavar bu . Abartili olmayan kasasi ve 50 beygirlik gucu ile cok kivrak ve atak bir makina. Sehir icinde abileri olan racinglere tas cikariyor. Sehir disinda ise size konforlu bir surus veriyor. Zaten yaptigi hizi dusunursek Turkiye yollari icin gayet yeterli.

Eger Gs 500 iseteyen var ise burda satilik bir tane 94 model mavi renk var fiyati 3750 YTL pazarliksiz.Makina bir ustanin zaten.Almis biraz binmiz simdi 1000 lik makina aldigindan yatiyor dukkaninda.Isteyen olursa haberimiz olsun.

Iyice hortlacam bu bolumu ben:mrgreen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Suzuki GS 500 tabiki harika bir makina...

Gs500 ne hic performans egzozu taktiran oldumu , var ise sesini dinlemek isterim acikcasi. Eger cok bagiriyor ise taktirmayacagim.

abi bu makinalar pek sarmıyo beni bnm amcamın oğlunu eski makinası bunlar 200 dedimi kalıyorlar biz gen olduğumuz için içimizde bi kıpırtı olmasını istiyoz ondan ER5 gibi GS500 gibi makinalar bizi sarmıyoo..ç:bounce:

hoca 200 dediğin seni hayattan koparır ne gerek var o kadar hıza

çok şık motosiklet, performansı da yerinde. ikinci motosikletim olarak düşünebilirim, şuan aklımdan geçen adaylar ER-5, GS500, Ducati Monster ve Honda CBF 500 (önümüzdeki sene satılmaya başlanacak)

Aklından geçenler Er-5 , Ducati Monster :queen: ... Şey gibi oldu , aklımdan geçenler Fiat Palio veya Corvette

anlaşılan viragoyu satıp gs 500 alacazki fun clup e girecez....

Viragoyu satma be abi.... :salut:

Son düzenleme:
burak madem benim topiğe link verdin bende www.sahibinden.com da yaptığım düzeltmeyi burada da yaptım(fiyat pazarlıksız 7000ytl olarak değişti),2-3 ay içerisinde satılırsa büyüteceğim,satılmazsa da keyifle binmeye devam ederim:wiinkk:

topiği hortlatana da teşekkür ederim:cherry:

burak madem benim topiğe link verdin bende www.sahibinden.com da yaptığım düzeltmeyi burada da yaptım(fiyat pazarlıksız 7000ytl olarak değişti),2-3 ay içerisinde satılırsa büyüteceğim,satılmazsa da keyifle binmeye devam ederim:wiinkk:

topiği hortlatana da teşekkür ederim:cherry:

öhö öhö :cherry:
abicim honda WAWE den sonra GS 500 de kullandırsan çok güzel tşk etmiş olursun :cherry:

Suzuki GS 500 kullanıcıları;
sizlere bundan sonra birçok sorum olabilir. Motoru almak üzereyim. Artık yardımlarınızı esirgemezsiniz inşallah.

beyler iyiki motoru aldık yani kimse mesaj yazmıyor bu topiğe.
benzin musluğunda 3 kademe var. RES, PRI, ON.
bunklardan RES - reserve ON - açık konum PRI nedir? yada musluk hangi konumda kullanmamız lazım?

beyler iyiki motoru aldık yani kimse mesaj yazmıyor bu topiğe.
benzin musluğunda 3 kademe var. RES, PRI, ON.
bunklardan RES - reserve ON - açık konum PRI nedir? yada musluk hangi konumda kullanmamız lazım?

PRI-Pirimer olabilir.
Motor dükkanda yarın bakar yazarım.:wiinkk:

Forumdan Uzaklaştırıldı
hayırlı olsun abicim.insallah benimkide hayırlı olur.ah bi calıssa bende bir suru sey yazarımda calısmıyo soyka..:p

Bu gün dükkana uğrayamadım,grip oldum.en kısa zamanda bilgi vereceğim.:wiinkk:

geçmiş olsun. benim aslında merak ettiğim benzin musluğu depo doluyken hangi konumda olucak. aşağıda olması lazım mantıken ama owner's manuel olmadığı için bişi diyemiyorum.
benim eski çinlide benzin musluğunda şekiller vardı aşağı tarafta dolu depo yukarı kısımda boş depo. yatar konumda ise kapalı durumundaydı.

slm arkadaşlar suzuki gs 500 hakkında bilgi

arkadaşlar merhaba gs 500 hakkında bilgisi olan varmı varsa bilgilendirirseniz sevinirim ..... teşekkürler

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar