Suzuki GS 500 Hakkında bilgi

Selam arkadaşlar.Suzuki gs 500 motosiklet almayı düşünüyorum.Benim bir motosikletten beklentim,estetik,biraz sürat,sağlamlık,sürüş keyfi,ve sorun çıkarmama,ve yakıtıda hesaplı harcaması.Gs 500 bu beklentilerime cevap verebilirmi?Bana tavsiyeleriniz nelerdir.Honda Twister da olabilir ama o bana biraz küçük gibi geliyor.Selamlar..

yakıt ekonomisi haricinde diğer isteklerini bu motorda bulabilirsin.kullandığımdan değil bende bu motoru beğeniyorum denk getirirsem bende bi gs 500 alıcam.

saol jawa.Tavsiyene teşekkürler.Ben sıfır almayı düşünüyorum.Motorla uzun soluklu geziler yapacağım için yakıt önemliydi benim için.Yoksa başkaları gibi hava atmak için motor almıyorum.O kadar para veriyorsam motor da bana karşılığını vermeli.Acaba 6. viteste 130-140 gidilince motor kaç para yakar.Yada bu motorun 100 km de kaç litre yakıt tükettiğini bilen varmı acaba.Eğer gerçekten çok yakıyorsa honda cbr 600 f almak daha mantıklı gibi duruyor.Selamlar........

tam aksine oldukça az yakıyor diye biliyorum GS500.
Duyduğum rakamlar 4lt/100km civarı

GS500 benimde düşündüğüm model, kullanıcılarının izlenimlerini bir yerde okumuştum genelde memnunlar ama bazı alman dergilerinde de uzak durum diyor sebebi ise Suzukinin başka hiç bir modelinde sıra ikiz silindir kullanmamasıymış, eski teknolojiymiş vss.. Aslında bir yandan doğru yıllardır aynı motor hiç bir değişikliğe uğramadan piyasada ve dünya artık V motor kullanıyor sıra motor kalktı... Ama bir yandan da bu kadar yıl piyasada kalan bir motor hala hiç değişmeden üretiliyor ve satılıyorsa o motor oturmuş ve değişikliğe de gerek olmadığı anlamını da taşımazmı!!!
Karışık bir durum :p

Bende var. Şehir içinde hep 3,7lt/100km civarı yakan hacmine göre ekonomik bir motor. Eski teknoloji? Az yakıp iyi çeken bir motor... :cat:

Selam idolmaker bence uzun yol yapmayı düşünüyosun Er-5 te düşünebilirsin bende ikisinin arasında tercih yapıyodum ve forumda çdaha once çok kez tekrarladığım gibi Er-5 te su soğutma ve motorun 4 subaplı olması motosikletim motor kısmının suzukiye gore daha bi iyi yapıyor. Uzun yol diyosan bence Er-5 derdim ben hemde daha az benzin yakıyor 4 subaptan dolayı. :king:
Saygılar. :bounce:

gs500 den az benzin yaktığını zannetmiyorum, 1 depo ile 200-250 arası gidiyor ER5 diye biliyorum, GS500 ise 300 gidiyor.

ii de hocam 20 litre depo var..300 km gitse bile 100 km de 6.6 litre yakar bu nası iş yedek depo dahil etme den mi sölüyosunuz?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar