Suzuki Gladius Hakkında Yardım ?

Merhaba arkadaşlar umarım iyisinizdir hepiniz.Suzuki Gladius çıktığından beri beğendiğim naked motorlardan.Her güzel çıplak motor üreten markadan bir esinti alıntı yapmış ve benim çok hoşuma gidiyor açıkcası.Sorum şudur Suzuki'den veya direk motoru kullanan eden fikri olan var mıdır marka nasıldır sıkıntı yaşarmıyım.Birde şuan malum ilan sitesinde 165891383 kodlu İstanbul'dan 1 adet gladius ilanı mevcut ancak önden kazası olduğu ve değişenleri yazıyor.Resmi serviste yapılmış bir sıkıntı çıkar mı alınsa.Genel veya detaylı her görüşe açığım :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:58 ----------

Yok mu bir bilen ? :)
Suzuki+Gladius+7.jpg

Bunun karşılaştırmalı testini izlemiştim. Rakipleri ER-6n, Ducati Monster ve yanlış hatırmıyorsam Yamaha XJ6'ydı. Testin birincisiydi ve adam öve öve bitirememişti. Özetle çok iyi motor ama Suzuki'nin saçma sapan fiyat politikası yüzünden hak ettiği yeri bulamadı. Kazalı olansa alınmaz.

Geçenlerde Moto Sopbet bölümünde birinin yazdığı inceleme yazısı vardı. Onu arayabilirsin.

Fiyatın CBR 650FA fiyatında olması çok ilginç ancak.

İncelemeyi ve Youtube testlerini inceledim ve okudum arkadaşlar kimi testlerde birinci geldi kimilerinde 2-3 o sıkıntı değil.Merakım şudur Türkiye yollarında nasıldır acaba birde ikinci el bakıyorum sıfır fiyatı çılgın düzeyde o parayı versem 796 Monster alırım açıkcası ancak kazalı olduğu söylenen motor 18 bin lira 2013 model o tip bir kazalı motor alınır mı acaba ? ilanda bu http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...uzuki-gladius-sfva-650-abs-165891383/detay.Bu arada Deryalının incelemesinde arkadaş olduklarını anladım onun görüşünü almak en mantıklısı tabiki de kaza durumu hakkında bilgi sahibi olanlar varsa seve seve fikirlerini dinlemek isterim.

Son düzenleme:
Bence Gladius al ama önden kazalı hiç bir motosikleti alma, bir daha asla dikiş tutmuyor çünkü.

Anladım çok teşekkürler.Alma diyenlerin elbette bir bildikleri vardır ancak amortisör ve gidon parçalandı veya kırıldı heralde benim merakım şu aynısı sıfır şekilde yerine takılmış ne gibi bir sıkıntı olabilir şaside bir yamulma veya kırılma yoksa ?

dostum sakın önden kazalı motora bulaşıp başına iş alma. paran bu kadarsa mt 07 al bak keyfine. 20 bine monsterlar var onlara da bakabilirsin. kazalı çakmasına 18 bin yerine kazasız aslına 20 ver. Not: gladius süper motor, sakın yanlış anlaşılmasın ama hepimiz biliyoruz ki monster çakması.

dostum sakın önden kazalı motora bulaşıp başına iş alma. paran bu kadarsa mt 07 al bak keyfine. 20 bine monsterlar var onlara da bakabilirsin. kazalı çakmasına 18 bin yerine kazasız aslına 20 ver. Not: gladius süper motor, sakın yanlış anlaşılmasın ama hepimiz biliyoruz ki monster çakması.

Haklısın üstüne bin lira daha koyup absli sıfır mt-07 alınabiliyor ve motorun tarzı tamamen esinlenmeler ve çalmalar üstüne :).Kazalı alma olayına nettede baktım kimse önermiyor vazgeçtim o yüzden teşekkürler herkese.

FİYATI ÇOK FAZLA O YUZDEN BIZIM ULKEMIZDE TUTUNMADIGINI DUSUNUYORUM AMA COK GUZEL BIR MOTOR BENCE TEK EKSIGI SANIRIM IKI SILINDIRDI 4 OLSA TADINDAN YENMEZDI

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar