Çok yakıyo diyenler heralde Cbf 150 sahipleridir.Ben daha dün aldım,detaylı test edemedim ama sakin kullanımda 350 km giden arkadaşlarım var.Benim en çok dikkatimi çeken yüksek yapısı oldu.Şehiriçinde,yoğun trafikte 1.80 altı kişilerin bunu zaptetmesi hiçde kolay değil bence.Aynı şekilde bozuk yoldada ağır yapısı enduro özelliğini geri plana atar biraz.Ama yola çıktığında ise boy,kilonun hiç bir önemi kalmıyor.
Gerçi ben ne desem boş,kalbine girdiyse bir kere bu motor eninde sonunda alırsın![]()
Ben bu aleti "motorların toyota corollası" olarak tanımlıyorum soranlara,öyle diyim sana.Ama "o" motoru alamazsın,ben aldım artık.Söyle babana başka V-Strom baksın sana :mrgreen:
ya cok düşeş gelcekti o motosiklet bana
nasıl bi alaka kurmaya calısıtıgnı hala anlayamadım...ne demek şimdi bu:silent:
O motosiklet diyince özellikle Edirne'deki motoru kastediyosun sandım.Onu ben aldım demek istedim.Yanlış anlaşılacak bir durum yok.
O motosiklet diyince özellikle Edirne'deki motoru kastediyosun sandım.Onu ben aldım demek istedim.Yanlış anlaşılacak bir durum yok.
Bugün 4. günüm motorumla.Dün tam yavaşladığım anda istop edince durduğu yerde yana yatırdım motoru,gerçekten ağır tutmak zor.Neyseki koruma demirindeki ufak bir çizikten başka bir şey yok.Gittikçe alışıyorum,tedirginliğimi atmaya başladım.Tek zorluğu geri yürütmek,hem ağırlığı hem ayakların yere çok sağlam basamaması nedeniyle otopark gibi dar yerlerde biraz uğraştırıyor.