Arkadaslar sizi komşu ulke Azerbeycandan selamliyorum !
Ilk basta demek istuorumki yillardir kurye calisiom başkent Bakü-de ve benim V strom-la ilk karsilasmam bi mobilya fabrikasinin deposunda oldu...Mobilya magazasina öglen yemegi goturmustum,ve yalnislikla depoya girdim,adresi ararken karanlikta portakal renginde bi motor gordum,ilk kez bole bi guzellikte(sanki hayallerimdeki motor,ruyalarimda gordugum) motor goruodum,bir kac saniye motora bakişlarim kitlendi ve gozumu alamadim,sonra cabuk cep telefonumu cikarip resmini ceki verdim..
Artik bu olayin uzerinden 4-5 gun gecmisti,ama cep telefonumdaki motorun(v strom) un resmine tekrar tekrar bakiodum,sanki aşik olmuştum...sonunda duramadim ve deponun uzerindeki <v strom> kelmesini googlede arama yaptim ve arasdirmaya baslasim,sonra işte Youtubede videolarini falan,git gide motora karşi sevgim buyuyodu...ve sonda duramadim,Bakudeki motorsiklet satişi yapan magazalarla irtibata kectim,Suzuki-nin yetkili temsilcisinden olumlu cevap aldim ve 12.000 $ dolar civarinda satiş fiyatini ogrendim,burdaki arkadaşlara daniştim bana cok pahali,o fiyata en kral sport bike alirsin dediler,ama ben yinede umursamadim,bi kere v strom artik benim kalbimde taht kurmuşdu

Ben hep 125-150 cc arasi motor kullandim,ama bu motorun 650cc olmasi beni biraz korkutuo,ama burda arkadaşlarin yorumlarini okuyup,inceledikden sonra icimdeki o korkulari yendim,inşaAllah bir ay sonra bi Vstrom edinmeyi düşünüyorum,kafamda kucuk bir soru var,arkadaslar cevaplarsa sevinirim,2004-2005 yilin V stromlariyla simdiki uretimlerde kalite farki varmi ? Genelde hep ilk yillar ,yani ilk uretim kaliteli olur,ve daha sonra yil-yil kalite gerilemesi olur,en cok kafami kurcaliyan soru bu..Baküde 2-3. tane V strom oldugundan burda V stromla.ilgili soru soracagim ,danişacagim biri.yok..
Ha bide V strom edindikden sonra Bakuden Turkiyeyi gezmek ordanda,Avrupaya felan açilmak.istiom..