Suzuki Suzuki DL 650 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

slm herkese öncelikle yazılarınızı büyük bi keytifle okudum...bu hafta bende allahın izniyle dl 650 ye kavuşuyorum ve hep istediğimn bişeye sahip olucam...
ben burgman kullanıyodum ve ilk kez vitesli motor kullancam umarım cabuk alışırım kazasız belasız.
bu arada 2006 model dl650 alıyorum umarım cok memnun kalırım

bi de bi sorum olucak...2006 model 11.000 km de koruma demiri arkasıunda cantası var.alıcağım fiyat 13 bin ytl civarında
şimdiden yardımınız için saolun

bu arada sorumu sormadım :)
yani bu fiyat nasıl sizce

arkadaşlar yarın motorumu teslim alıyorum.bugün el sıkıştım sahibi olan arkladaşla...cok heyecanlıyımve bakalım ilk uzun yolculuğuma çıkmak nezaman nasip olucak...görüşmek üzere

Son düzenleme:
bi de bi sorum olucak...2006 model 11.000 km de koruma demiri arkasıunda cantası var.alıcağım fiyat 13 bin ytl civarında
şimdiden yardımınız için saolun

bu arada sorumu sormadım :)
yani bu fiyat nasıl sizce

arkadaşlar yarın motorumu teslim alıyorum.bugün el sıkıştım sahibi olan arkladaşla...cok heyecanlıyımve bakalım ilk uzun yolculuğuma çıkmak nezaman nasip olucak...görüşmek üzere

Hayırlı olsun.

Parasının azlığı - çokluğu konusuna pek takılma. Şimdi karaborsa zaten. Problemi yoksa keyfine bak.

İlla da merak ediyorsan sahibinden.com gibi, ikinci el motosiklet satan siteler gibi adreslere bak. Araştırma yapmışsındır zaten.

zaten artık aldım motoru elde sıkıştım bundan sorası artık gezmek tozmak ve keyfini çıkarmak olucak

Burada herkes V-Strom'dan memnun olsa gerek, fakat Transalp başlığı pek aktif olmadığından ve aşağıdaki sorularıma cevap alamadığımdan sizin de fikrinizi almak istedim.

Teknolojik iyileştirmelerine ragmen yeni Honda Transalp eskisi kadar hoşumuza gitmedi tahminimce. Sanırım bazı otomobil ve motosiklet modellerinde olduğu gibi alışmamız için zaman gerekecek.

Bu motosikleti Suzuki V-Strom ile karşılaştırma yapmamız mümkün mü acaba, yoksa ikisi farklı kulvardalar mı? Yakın zamana kadar V-Strom almayı düşünüyordum, şu anda fiyat olarak hala daha cazip. Öte yanda Transalp ise daha güncel bir yapıyla (yüz-motor-donanım-vs.) piyasaya girdi. V-Strom biraz daha yol motoru gibi, her ne kadar kapasitesinin yüksek olduğunu bilsem de, diğer yanda Transalp ise biraz daha fazla mı off-road ruhu taşıyor?

Ben de senin gibi transalp-vstrom ikilemi yaşamıştım. Ama şu anda kararım kesinlikle VStromdan yana ve para biriktiriyorum.:)

Eski transalp'ın VStroma göre daha fazla off-road ruhu taşıdığı doğru. Bana göre tek handikapı eskiyen yüzü ve karbüratörlü oluşu. Ben şehirde yaşayıp zaman buldukça off-road yapma fırsatı bulabileceğim için ve benzin sarfıyatını düşünerek VStrom veya Yeni Transalp seçeneklerini bıraktım kendime.

Yeni transalpin görüntüsü çok da hoşuma gitmedi, daha agresif hatlar beklerdim. İkinci olarak en büyük off-road özelliği olan tel cantlar artık yok ve ön teker 19 inçten, 17 inçe indirgenmiş. Eskisine göre daha ağır, motor hacmi 700cc olduğundan vergi diliminde 1200cc motorlar ile aynı vergi ödenecek. Fiyatı ise tam bir hayal kırıklığı. 21.000YTL.

Özetle ben bu düşüncelerle VStrom almaya karar vermiştim.

motoruma iyice alıştım. ilk zamanlar bana büyük gelen DL V_strom şimdi tam benlik diyorum.. her şeyi ile süper kazasız belasız sürüşler dilerim.
iki tekerin kötüsü olmaz...:) tüm motorlar güzeldir..

Ulusal Vstrom buluşmasından bir kare sizlere. Bizler oradaydık, ya sizler ??

dscf5715pa8.jpg

Bugün aradım suzuki bayilerini, kimi aradıysam daha elde yok dendi. Ana dağıtıcıyı da aradım o da gümrükten çıkmasını bekliyoruz ama onlarda satılmış durumda dedi. Galiba 2009 u beklicez. Ocakta onlarda piyasada olacakmış. :(

Nekadar kıymetli oldu bu alet böyle.

Yaa arkadaşlar ben de yeni bi DL kullanıcısıyım,henüz 2-3 ay filan oldu sanırım alalı. 2004siyah bi DL650'm var.Ve makinamla 1200km civarında yol yaptım.
Yağımı değiştirmem gerekiyo ama forumlarda göremedim.Hangi yağı kullanıyorsunuz,numara ve marka konusunda yardımcı olabilirmisiniz...teşekkür ettim şimdiden

Bugün aradım suzuki bayilerini, kimi aradıysam daha elde yok dendi. Ana dağıtıcıyı da aradım o da gümrükten çıkmasını bekliyoruz ama onlarda satılmış durumda dedi. Galiba 2009 u beklicez. Ocakta onlarda piyasada olacakmış. :(

Nekadar kıymetli oldu bu alet böyle.

:mrgreen::mrgreen:

KULLANINCA ANLICAN YAW:bounce::bounce:

Evet arkadaşlar, ben suzuki merkeze mail attım. Ocak 2009'a kadar yok diye cevap geldi. Bende hala parayı toparlayamadım diye çok üzülmekten kurtuldum :p

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Daha ne denebilir ki.55 sayfayı da sonuna kadar okudum.Çünkü koymuşum kafaya bu motoru almayı.Bi tane de şikayet eden insan olmasın.Herkes memnun.Aklın yolu bir demişler.En kısa sürede ben de bi vstorm alıcam inşallah.

Eğer sıfır alacaksan o en kısa zaman en az 4 ay sonra olacak :) He bu arada acaba 2009'da fiyatda bir değişiklik olacakmı arkadaşlar? Bilgisi olan varmı?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar