önceleri platonik bir aşktı bizimkisi... internet sitelerinde ve yollarda öylesine bakardım arkasından hayran hayran..:joker::

hmy::
biraz palazlanıp cesaretimi toplamaya başladığımda tanışmak istedim onunla..
..gittim kuruçeşmeye; daytona'ya onunla tanışmak için...::kalbim:: ikinci el ilanını görmüştüm internette..
..yan dükkandan boğazı seyrediyordu kibirli kibirli.. baktım kendisine camdan; acaba bana pas verir mi diye..
..bülent abi açtı raylı kapıyı ve göz göze geldik kendileriyle...:rendeer:
offf.. aman allah'ım... ne kadar da heybetli.. usul usul yaklaştım yanına seyirterek.. daha fazla kaldırmayım dedim bir taraflarını paşazadenin,:queen: sağa sola bakındım; numaradan...:wiinkk:
...e anlamadı sanki sadece onun için geldiğimi, kıs kıs baktı bana.. daha fazla dayanamadım ben de ve onu süzmeye başladım baştan aşağıya..:cat: o ne muhteşem bir endam, ne muhteşem bir eda.. dizlerimin bağı çözüldü birden.. titremeye başladım ve artık resmen aşıktım.. kendileri de sanki ilan-ı aşk bekliyordu benden...
..baktım o da bana karşı ilgili ve tüm gururumu ayaklar altına aldım, bu iş karasevdaya dönmeden sonunu getirelim artık dedim kendi kendime, hemen aradım bankacımı ve anında okeyi alıp hiç hesapta yokken, "düştü mü, kalktı mı, sağında ne var, solunda ne var" demeden sıkıverdim babasının elini... bitiriverdim işini...:flower: herşey ortadaydı çünkü...
cuma'ya randevulaştık işlemler için; salıdan.. "durur mu musatafa kemal'in torunu bacım!!!"...:cyclopsan hemen ertesi günü toparlayıp başlık parasını doğru notere.. alıverdim keratanın tapusunu.. haftalardır uyku uyumuyorum zaten bilgisayar başında;::sluu:: işlerimi de boşladım gündüzleri galeri galeri gezmekten...
o gece rahat uyudum.. ama ertesi sabah başladı yine karıncalanmalar... yine de iş-güç yüzünden uğrayamadım yanına iki gün.. c.tesi 100 km'lik bir alışma turu... pazar da bunu pekiştirelim derken bir de baktık "Meşhur Köfteci Ali Baba"... Tekirdağ hiç bu kadar yakın gelmemişti bana.. 1 saat olmadan bitiverdi yol... sol şeridin sahibi yollardaydı o gün.. hiçbir 4 teker rakibi yok kendilerinin... ne hız ne de konfor bakımından.. ne bir yorgunluk, ne bir bel tutulması ne bacak uyuşması ne de birşey... bunca yıl boşuna gezmişim ben motor tepelerinde...::156:: rüzgar bu kadar mı tatlı görünür insana, sadece okşuyor ve hiç ama hiç rahatsız etmiyor.. ne beni ne de artçımı; sürat 180 dahi olsa...
sordum kendilerine; "pişman mısın?" diye.. "yok" dedi sadece, gülümsedi... ve o an anladım ki en doğrusunu yapmışım... iyi ki de yapmışım; geç-meç ama olsun.................:king: