SUZUKI BURGMAN Vs HONDA SILVERWING ( 400 cc)

sıfırlarında suzukiyle honda arasında baya bir fark var sizin düşünceniz nedir acaba ? yada şöyle de sorabilirim sıfır bir honda mı 2. el bir suzuki mi ?

Motosikleti
Suzuki GSX S1000 & Sym Joyride 300
Bi maxiscooter kullanıcısı olarak benim tavsiyem Honda dır.

Motoru daha kuvvetli
Cift silindir
Daha büyük gösterişli bi görüntü
ikince elde avantaj
Servis ağı ve yedek parca

13000ytl'ye ikinci el Burgman yerine tabiki Silverwing'i tavsiye ederim.Fakat daha ucuz (mesela 8750 ytl'ye 2005 model sahibinden.com'da var) Burgman temiz bulabilirsen Burgman derim.

Son düzenleme:
İkisininde 0 km fiyatları neredeyse aynı.Burgmanın ikinci el piyasasını silverwingle karşılaştırmaya gerek bile yok.Aralarındaki 40 kiloluk fark 6 hp lik farkı fazlasıyla kapatıyor.Yakıt tüketiminden sözetmeye gerek bile yok.Sonuç olarak tabi ki Burgman.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
çift silindir olması avantaj mıdır?
dezavantaj mıdır ?
ikinci elde hondanın fiyatları burgmandan yüksektir, satış kabiliyeti nasıldır ?

bunları cevaplayan olursa sevinirim

teknik üstünlük honda , pazar üstünlüğü suzuki.ikiside alınacak motor.

Selam.
Bence 2. el almaktansa o paraya sıfır Honda al.. İkiside Japon nasıl olsa..
Evet evet kesinlikle sıfır.. İlk sen bineceksin rodaj heyecanını sen yaşayacaksınn..

Saygılar-Zonguldak-Ereğli-Şükrü

Ahhh şu TWIN motorlar....

Her ikiside çok güzel seçenekler ama TWIN kelimesi halen günümüzde çok sevilen farklı motor tarzlarında da denenmiş,güvenilir ve başarıyla uygulanan
halen çok sevilen bir motor türüdür.
Gönlüm Burgman ama mantığım Silver diyor,tabii son karar senin..

Motosikleti
Honda Forza
Görüntü bir zevk işi ona birşey diyemem ancak teknik olarak Silverwing daha üstün. Hondanın 2 silindir olması tabiiki avantaj.

Burgman gercekten çok iyi bir makine ama sonuçta hangisini alırsan al sorun yasamassın iki makınede iyidir ...

Honda hayat onda ! Ne Suzukisi ya :)

Burgman da Silverwing de aslında uzun yol ve konfor motorudur konfor motoru da herşeyden önce tek silindir olmaz. Eğer motor tekniğiniz iyi ise Honda nın tüm motorlarında bir uyum olduğunu ve amacına uygun motor tarzına diğerlerinden daha fazla yaklaşabildiğini görürsünüz. Bu Hondanın her modelinde böyledir. Diğerleri ise sadece daha sinirli motorlar yaparlar Honda ise daha uyumlu motorlar yapar Honda en hızlı motor değildir en güzel motordur. Bunu anlamak için iyi motorcu olmak gerekir.

Son düzenleme:
ben de epey uzun zamandır maxi scooter araştırması içindeyim.. eğer paran varsa burgman yerine sw çok daha iyi bir seçim gibi görünüyor.. çift silindiri, sesi, hızlanması ve motoru burgmandan önde.. benim de seçimim hondadan yana olucak sanırım..

2-3 gün içerisinde her iki motoruda kullandım ve inceledim. kesinlikle ve kesinlikle silverwing başka söze gerek yok.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar