suzuki burgman kullanıcılarının resimleri motorsikletleriyle beraber

tyryaky, c.tesi burada olacağını yazmışın görmedim valla şimdi gördüm üzüldüm bir daha gelişinde yaparız bir aksiyon :)

duffy çok keyifliydi izmt körfez harika motorcu akını wardı kalabalıktı istanbuldada geniş bir tur yaptık km bayaği olmuştu bursaya dönünce hemmen bakıma götürdüm :) yağ su falan bidaki gelişimde turlarız burgmankarımızla :cat:

ya beyler bi tane de burgman ı olupta sorun yaşayan arkadaş yok??bu kadar mı mükemmel bu motor?

scoozy, sorun yaşanmıyor diye bir şey yok sonuçta kul yapısı mekanik bir araç ama yola çıkarken korkmuyorsun bakımlıysa motorun yolda kalmazsın. Yani bir otomobil neyse burgmanda aynı bir arkadaşım da asya var gel abi beraber gezelim diyorum yok bi b.k olur yolda kalırım diyo haklı da ama o kadar basit bir şeylerden yolda kaldı 3 defa 1.de kayış koptu bıraktı motorunu işlerini yürüyerek halletti 2.de endüksiyon bobini yanmış 3.de acil stop düğmesi var kırmızı çukura girmiş o bozulmuş motor çalışmamış üstüne o düğmeden olduğunu anlayana kadar sinir küpüne döndü.

duffy sana katılıyorum kesinlikle bu güne kadar 2 senedir sadece ön teker bilya dağitti oda benim hatamdan dolayı çukura girmiştim çok sert bi şekilde onun hariçinde hiç serwise götürmedim mekanik arıza kolay kolay wermeyen bir motor we çok memnunum harika bir motora sahip olduğumu düşünüyorum herkesede allah nasip etsin tüm sookaklar burgmanlarla dolsun heryerde burgman olsun:)

bunlarda burgmanlı gençlik

Son düzenleme:
insertimage.gif

yukarıdaki resme benzeyen linke bas resmin olduğu linki yapıştır ama resmin gerçek boyutlu linki lazım
bu arada www.myburgman.com inceledinmi burayı

warya burgmanla ilgili nekadar site warsa hepsine girmişimdir burgman arşiwli bir bilgisayasrım war okadar çok resim warkiburgmanı doya doya yaşıyorum

V&B

burgman tryaky'si kardeş volkan ben bursadan sana üzücü bi şey söliyeyim geçen bi arkadaşım var burgazda ondada burgman var motoru bi gördüm devirmiş sağ fren kolu kırılmış çizikler var çok üzüldüm ya yazık o güzelim motora neyse.agustos sonuna doğru bi bursadaki motorcu arkadaşlarla büyük bi gezi düzenliyelim nedersin yani tek başına olacak şey değil şimdiden başlayalım söyle bi piknik falan düzenleyelim uzaklarda nasıl olur.

ben yaz başından beri bursada bi grup oluşturma çabasına girdim ama pek randıman alamadım anlayacağin bursada motorsiklet kaynıyor ama herkes bi hawalarda güzel motorsiklete sahip olan basıyo gaza yada aralara giriyorlar marifetmişcesine o yüzden bursada bi grup kurmaak zor ama organisazyon olursa neden olmasın katılmak isterim kmyaparızz

bu arada arkadaşımıza geçmiş olsun herkesi korusun allahım kazalardan

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar