Çok çok çok özür dileyerek sizlerden bir ricada bulunabilirmiyim, yani aslında sizin tepkinize göre motoru istanbuldan alabilirim şöyle oluyor;
İstanbul 'da çok güzel mondialler bulunuyor sahibinden.com sitesinde inceledim ilanları, acaba diyorum almaya karar verdiğim motoru burada sizlere belirttiğimde benim yanımda olurmusunuz almak istediğimde, höa kafam karıştı kusura bakmayın ne karışık bi cümle oldu ::144::
Örnek alıştırma:
1- Motoru almaya karar verdim, adresi istanbul/ bla bla semti
2- Semte yakın olan kişinin
2.1- uygun olduğu bir günde
2.2- motor bilgisine güveniyorsa
2.3- şu çocuk ankaradan gelmiş yardım edeyim diyebiliyorsa

3- Semt' e yakın olan kişi benim yanımda motoru almaya gelirse tüm sorumluluğu üstüne yıkarım ona göre*

4- Motoru aldım, önereceği servise verip baştan aşşağıya bakım. (bakım süresi hiç mühim değil, 1 ay bile kalabilir(bakım listesini sabah yazdım ben, tüm mondial 150zat sorunlarını biliyorum)
5- İlk (belkide son olacak) defa yola çıkışım*
6- Motoru kargoya verip ankaraya getirtiyorum.
7- Motoru almamda yardımcı olan şahsa birton dua ve istanbulda güzelbir yemek + nargile + sınırsız internet bilgi paylaşımı ( malum işim internet hizmetleri

)*
*Not: 5. bölüm, motora çok güvenipte ankaraya tek başıma gidebilme fantezimdir, genellikle müzik dinlerken aklıma geliyor
*Not: 7.bölüm, güzel yemek yenilen ve nargile içinde iyi bir adres bilmesi şarttır 
*Not: 3.bölüm, sorumluluğu yıkarım kelimesinin anlamı; hiçbirşekilde satıcı ile görüşmesine karışmam tüm bilgi ve tecrübesine dayanarak o motoru alırız veya başka bir ilan üzerine yoğunlaşılır, bana düşen parayı ödemek olacaktır.
Umarım düşüncemi anlatabilmişimdir, saygılar sevgiler :rendeer: