ulen sen fırsat verirmisin ozz un anı anlatmasına
ben gen.kur.başkanının kriket hocasıydım :queen:
Oğuz nerdesin geldin hala göremedik arkadaşlar bu gün bir organizasyon yapalım ne dersiniz
Merhaba üstadlarım,
Cumartesi günü A2 sınavına gittim ve bayaa heyecanlıydım, bayaa motor ekibi geldi diyebilirim hey maşallah negüzel sürüyordular ama hiç öyle suzuki falan göremedimkargo motorsikletleri vardı.
Sınav güzel geçti 4 soru bilemedim 20 soruda, onlarıda malum olarak salladımBenim bugüne kadar hiç motor deneyimim olmadı, aileme söylediğimde izin vermemişlerdi ama şimdi gülüyolar ve anlayışla karşılıyolar demekki istediğinde kararlı olursan onlarda güveniyor ve saydı duyuyor bu çok güzel.
Bir fikrimi paylaşmak ve önerilerinizi almak istiyorum, buyurun; Suzuki Burgman almadan önce düşüp kalkmak için birtane mondial 150zat almayı düşünüyorum, benim fikrim bu motoru parçalayana kadar binmek, ve daha sonra suzukiye geçmek. Ne dersiniz uygun olurmu? mantık güzelmi?
Sizin fikirleriniz benim için çok önemli :rendeer:
Not: kursum hala bana motor eğitimi vermedi, sinir oluyorum...
Merhaba üstadlarım,
Cumartesi günü A2 sınavına gittim ve bayaa heyecanlıydım, bayaa motor ekibi geldi diyebilirim hey maşallah negüzel sürüyordular ama hiç öyle suzuki falan göremedimkargo motorsikletleri vardı.
Sınav güzel geçti 4 soru bilemedim 20 soruda, onlarıda malum olarak salladımBenim bugüne kadar hiç motor deneyimim olmadı, aileme söylediğimde izin vermemişlerdi ama şimdi gülüyolar ve anlayışla karşılıyolar demekki istediğinde kararlı olursan onlarda güveniyor ve saydı duyuyor bu çok güzel.
Bir fikrimi paylaşmak ve önerilerinizi almak istiyorum, buyurun; Suzuki Burgman almadan önce düşüp kalkmak için birtane mondial 150zat almayı düşünüyorum, benim fikrim bu motoru parçalayana kadar binmek, ve daha sonra suzukiye geçmek. Ne dersiniz uygun olurmu? mantık güzelmi?
Sizin fikirleriniz benim için çok önemli :rendeer:
Not: kursum hala bana motor eğitimi vermedi, sinir oluyorum...
En eski Burgman kullanıcısı olarak benim düşüncemi soracak olursanız daha önce hiç bir motor tecrübeniz yoksa asla Burgman 400 gibi bir motorla başlamamanızdır Burgman her ne kadar scooter diye geçsede hafife alınacak bir motor değil nedenlerine gelelim 185kg. ağırlık tecrübesiz bir sürücüyü dur kalklarda, yokuşlarda ve manevralarda zorlayacak olmasıdır. 33hp lik bir motor size güçlü gibi gelmeyebilir ama 33 hp tek lastik üstünde 90 derecelik dönüşlerde sizi öyle bir yere atarki anlamazsınız bile. Bir diğer unsurda tecrübesizliğin verdiği düşüşlerde cebinizden çıkacak paradır. Grenaj ve parçalar bu tür düşüşler için çok lüks gelecek hadi onu geçtik gıcır gıcır burgmanınızın her tarafının kırık dökük içinde olması moralinizi çok bozacaktır. En az 3-5 ay 125 -150 cc lik bir motorla dolu dolu gezmenizdir hafta da bir gezerek tecrübe zor edinirsiniz. Ama tecrübe sonrası Burgman kullanmanın keyfini anlatmak için kelimeler yetmez sanırım :queen:
aramızdaki en tecrübeli burgman kullanıcısı kardeşim, bir aydır burgmanımı çalıştırmadım. görünüşe göre en az iki hafta daha çalıştırmayabilirim. aküme bir zararı olur mu?
Evveet arkadaşlar 24 şubat pazar günü Çengelköydeki Çınaraltında kahvaltı yapalım diyorum, hemde motorların pasları atılır..
Tatlısuu motorcularının akü sorunlarıda hallolmuş olur..
Sabah 9:30da köprü girişinde stadın ordaki mototaşın önünde buluşalım..
Ben mototaş'ın oraya gelmeyim acaba yürüsem mi motor oraya kadar ısınmaz bile
Bende intercom yok onun yerine intercooler getirsem olur mu?![]()
worldwideweb, kardeşim o kadar kötü değil mondialde durum ama burgman gibide değil bir de iyi yönden bak teknik olarakta tecrübe kazanacaksın![]()
evet arkadaşlar bir aydır kullanmıyordum motorumu. sabah marşa ilk bastığımda aldı. saat gibi maşallah.